Νίκη για τις κορασίδες, ήττα για τις γυναίκες

Γυναικείο Βόλεϊ

Νίκη για τις κορασίδες, ήττα για τις γυναίκες

Δεκέμβριος 07, 2018 03:30 ΜΜ
Νίκη για τις κορασίδες, ήττα για τις γυναίκες
Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των ανθρώπων του Ολυμπιονίκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.  Το Σάββατο οι κορασίδες του Συλλόγου κέρδισαν την Ζάκυνθο στο εκτός έδρας παιχνίδι με 1-3 σετ παρά τις σημαντικές ελλείψεις λόγο μαθησιακών υποχρεώσεων.
Την Κυριακή όμως οι γυναίκες δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στην ομάδα της Καλαμάτας μέσα στην Αρχαία Ολυμπία.  Η ομάδα της Καλαμάτας κρατώντας υψηλό ποσοστό στο service δεν άφησε την ομάδα του Ολυμπιονίκη να οργανώσει το παιχνίδι της με αποτέλεσμα να πάρει τον αγώνα με 1-3 σετ. Μόνο στο 2ο σετ η ομάδα του Κώστα Τσούμα κατάφερε να κρατήσει την υποδοχή σε καλό επίπεδο με αποτέλεσμα να το κερδίσει με 25-15.
Ευχαριστούμε πολύ όλους του φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της Αρχαίας Ολυμπίας και προσέφεραν μια ωραία ατμόσφαιρα στο παιχνίδι.
Το επόμενο παιχνίδι των γυναικών μας είναι εκτός έδρας με την Μεσσήνη στις 9-12-2018.
Α.Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ : (Τσούμας Κ., Μαστορόπουλος Δ., Αργυρόπουλος Α., Σπηλιοπουλος Δ.):  Μαστοροπούλου Μ., Μαύρου Ν., Γουδουσιάρη Β. (L), Τσιαούση Δ., Σπηλιοπούλου Α., Κυριακοπούλου Σ., Ζήση Ε. (L), Παναγοπούλου Ε.,  Χριστοπούλου Β., Θανοπούλου Ι., Κούση Ε.
 
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου