Νίκη και πλεονέκτημα έδρας για Κόροιβο

Βόλεϊ

Νίκη και πλεονέκτημα έδρας για Κόροιβο

Μάρτιος 20, 2017 06:52 ΜΜ

Μεγάλη νίκη με 3-1 σετ σημείωσε στην Πάτρα ο Κόροιβος σε βάρος του Ερμή Πατρών. Η ομάδα της Ηλείας,  πήρε το πρώτο σετ με 25-20. Στη συνέχεια, ο Ερμής έφερε το ματς στα ίσα παίρνοντας το δεύτερο σετ με 25-22, ωστόσο ο Κόροιβος έφτασε στη νίκη, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του, κερδίζοντας το τρίτο με 25-15 και το τέταρτο με 26-24. Το ματς αυτό, κοουτσάρισε ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, λόγω ασθένειας του Ανδρέα Γκρουμούσα. Ο Κόροιβος πρακτικά σε αυτό το ματς, ζητούσε δυο σετ, για να πάρει τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των Πλέι Οφ.

Για τον Κόροιβο έπαιξαν οι Σταύρος Παναγιωτάρας, Μαυροειδής, Σωτηρόπουλος, Παπαθεοδώρου, Φώτης Παναγιωτάρας, Παναγιωτόπουλος, Μιχόπουλος (λίμπερο). Αλλαγές μπήκαν οι Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο 15χρονος Κώστας Σπυρόπουλος, από την Ακαδημία του συλλόγου.  

Το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, με τον Κόροιβο να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.

Την ερχόμενη Κυριακή, αρχίζουν τα Πλέι Οφ για την άνοδο στην Α2. Ο Κόροιβος υποδέχεται στην ημιτελική φάση τον Θησέα στην Αμαλιάδα. Το σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια, μεταφέρονται οι νίκες από την κανοπνική περίοδο, είναι 1-1. Η σειρά θα κριθεί στις τρεις νίκες. Στον άλλο ημιτελικό παίζουν Αιγιαλέων-Ερμής, με την ομάδα του Αιγίου να προηγείται 2-0 στις νίκες. Στην Α2 ανεβαίνει ο Πρωταθλητής.

Share this:
Tags:

ΠΕΡΙ.. ΗΛΕΙΑΣ | Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Λάμπρου