Ο άτυχος Καπετάνιος Τζάκ Σπάροου αυτή τη φορά τα βάζει με ναυτικούς «φαντάσματα»!

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: H Εκδίκηση του «Σαλαζάρ» σήμερα στο κινηματογράφο «Ορφέα»...

Ο άτυχος Καπετάνιος Τζάκ Σπάροου αυτή τη φορά τα βάζει με ναυτικούς «φαντάσματα»!

Μάιος 25, 2017 05:10 ΜΜ

Μετά απο έξι ολόκληρα χρόνια, ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με το ρόλο του θρθλικού «αντι-ήρωα» Τζάκ Σπάροου,στη ολοκαίνουργια ταινία οι Πειρατές της Καραιβικής: Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ. Μην χάσετε στον Ορφέα την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας που θα προβληθεί σήμερα 25/5 στον κινηματογράφο της πόλης μας.

protinews

Η φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνια Τζάκ με τους ανέμους της συμφοράς να φυσούν κατά πάνω του. Όταν ναυτικοί «φαντάσματα» με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζαρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα και συγκεκριμένα τον Τζάκ…

protinewsprotinews

Η μόνη ελπίδα να σωθεί ο Τζάκ είναι η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα.  Για να την βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Carina Smyth (Kaya Scodelario),  μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο και τον Henry (Brenton Thwaites), έναν ξεροκέφαλο  νεαρό ναυτικο της Βασιλικής Ναυτικής Ακαδιμίας.

protinewsprotinews

Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου  πλοίου του,  ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ..

protinewsprotinewsprotinews

Share this:
Tags:

-

-