Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΠΑΠΑΚΑΥΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

"ΗΛΙΔΑ - ΝΕΑ ΜΕΡΑ"

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΠΑΠΑΚΑΥΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Απρίλιος 16, 2019 07:03 ΠΜ
Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΠΑΠΑΚΑΥΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
Την στήριξή τους στην δημοτική παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου εξέφρασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» της συνοικίας Παπακαυκά, λίγες ώρες μετά την ανάδειξή τους από την κάλπη και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν.
Αμέσως μετά την συγκρότησή τους σε σώμα, ο νέος πρόεδρος κ. Γεώργιος Πιλαφτσής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο στα γραφεία του συλλόγου στην συνοικία Παπακαυκά και εξέφρασε τη στήριξη του συλλόγου του και όλης της συνοικίας στο πρόσωπο του Δημάρχου Ήλιδας, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του ο κύριος Πιλαφτσής: «Σύσσωμη η νέα διοίκηση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, αφού συζητήσαμε αμέσως μετά τη συγκρότησή μας, συμφωνήσαμε να στηρίξουμε την παράταξη του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στις εκλογές του Μαΐου. Γι’ αυτό δεσμεύτηκαν όλα τα μέλη του Συλλόγου και με χαρά πλέον αυτή η στήριξη μπορεί να δημοσιευτεί. Άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Εμείς τη στήριξή μας θα την δείξουμε στην πράξη».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ήλιδας που έσπευσε πρώτος για να συγχαρεί τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια, όπως επίσης για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και στην παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Με αυτόν τον ιστορικό σύλλογο της συνοικίας Παπακαυκά που έχει εγγεγραμμένα πάνω από 370 μέλη, θα αναπτύξουμε στενή σχέση και συνεργασία για το καλό της συνοικίας και συνολικά του τόπου μας. Η γειτονιά του Παπακαυκά πρέπει να γίνει υπόδειγμα συνοικίας για όλη την Αμαλιάδα». 
Επίσης, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί για τη συνοικία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα ανταποκριθούμε πλήρως εγώ και η παράταξή μου στην εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα υλοποιηθούν όλα εκείνα που έχουμε δρομολογήσει. Εμείς δεν υποσχόμαστε, διότι έχουν ήδη δρομολογηθεί έργα υποδομής για την περιοχή, όπως η αποχέτευση της συνοικίας με 2.330.000 ευρώ και το Πολύκεντρο, ένα σημείο το οποίο θα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της περιοχής με σύγχρονους κοινόχρηστους χώρους για όλη τη συνοικία, που θα δημιουργηθεί σε έκταση του Δήμου. Επίσης εκεί θα δημιουργήσουμε και μία πρότυπη παιδική χαρά για τα παιδιά της συνοικίας με πιστοποιημένα όργανα. Είμαι βαθιά συγκινημένος και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας. Η συνεργασία μας θα είναι μόνο για το καλό της συνοικίας». 
Ειδικότερα, μετά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, εκτός του νέου προέδρου κ. Γεωργίου Πιλαφτσή, αναδείχθηκαν οι εξής που συγκροτούν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή:
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.: 
Γεώργιος Πιλαφτσής – Πρόεδρος 
Λάμπρος Σταμούλης – Αντιπρόεδρος
Γιώργος Μπατζαλής – Γενικός Γραμματέας 
Γιώργος Γκαϊτατζής – Ταμίας  
Παναγιώτης Γκόγκας, Φώτιος Τσέλιος, Γιώργος Μπουρλάκης – Μέλη Δ.Σ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: 
Ανδρέας Σταμούλης 
Μιχάλης Μπατζαλής 
Νεκτάριος Μπαμπίκης
 protinews
 
protinews
 
protinews
 
 «ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Τ.Κ. ΧΑΒΑΡΙΟΥ 
 
Δύο ακόμα υποψηφιότητες, αυτή τη φορά γυναικών, για το ψηφοδέλτιο της Τ.Κ. Χαβαρίου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί τους, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Πρόκειται για τις κυρίες: Χρυσούλα Γκρίλλα – Ντάναση και Κατερίνα Τσακανίκα.  
Οι δύο υποψήφιες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων η κα Χρυσούλα Γκρίλλα – Ντάναση τα εξής: «Τον τόπο μου τον γνωρίζω καλά, γιατί εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα τα παιδιά μου. Έρχομαι σε επαφή καθημερινά με τους κατοίκους του και ακούω τα προβλήματά τους. Έτσι αποφάσισα να συνταχθώ με την παράταξη ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ, πιστεύοντας ότι είναι ο μόνος ορθός δρόμος για την ανάπτυξη του Χαβαρίου. Ως γυναίκα είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ότι έχει να κάνει με την πρόνοια για τους αδύνατους, για την στήριξη των γυναικών, καθώς των οικογενειών που έχουν ανάγκη, αλλά και για την ασφάλεια και τον καλλωπισμό του χωριού μου. Γνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνει η δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια στον τομέα αυτό είμαι έτοιμη να συμπορευθώ μαζί με τον Δήμαρχο Ήλιδας για ακόμα μία νέα, δημιουργική θητεία. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο που με επέλεξε για το ψηφοδέλτιό του».
Από την πλευρά της η κα Κατερίνα Τσακανίκα ανέφερε: «Εκ των συνθηκών, για 47 χρόνια ήμουν κάτοικος Αθηνών, και κατ’ επιλογήν τα τελευταία 6 χρόνια ζω στο Χάβαρι μαζί με τους κατοίκους του πανέμορφου χωριού μας. Με έκαναν δικό τους άνθρωπο και με μύησαν στα προβλήματα της καθημερινότητά τους. Αγωνιώ μαζί τους, χαίρομαι για τις επιτυχίες τους, λυπάμαι στην θλίψη τους. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα παιδιά και τους νέους, με την “γυναίκα”, την καθημερινότητα και τον ρόλο που διαδραματίζει στην δική μας κοινωνία, αλλά και με τα προβλήματα και τον αγώνα των αγροτών του τόπου μου. Έτσι αποφάσισα να μετέχω στην Δημοτική Παράταξη HΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ στην τοπική κοινότητα Χαβαρίου. Με έντονο αίσθημα ευθύνης, σεβασμού στις ανθρώπινες – δημοκρατικές αξίες  και με πολύ όρεξη για δουλειά, ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου για έναν υγιή, δίκαιο, εύρωστο, και ανθρώπινο Δήμο, μα πάνω από όλα για ένα καλύτερο Χάβαρι. Κύριε Δήμαρχε, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και θα είμαι πλάι σας στον αγώνα του ερχόμενου Μαΐου».
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΓΚΡΙΛΛΑ – ΝΤΑΝΑΣΗ 
Η Χρυσούλα Γκρίλλα του Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χάβαρι. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ντάναση και έχει δύο παιδιά, φοιτητές πλέον σε πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας. Με τον σύζυγό της διατηρούν παντοπωλείο – κρεοπωλείο στο χωριό και ταυτόχρονα εξυπηρετούν τους κατοίκους μέσω των ΕΛΤΑ. 
Είναι ενεργό μέλος του συλλόγου Γυναικών Χαβαρίου από την θέση της Γραμματέως.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ
Η Κατερίνα Τσακανίκα του Παναγιώτη, σύζυγος Φώτη Δημητρίου Τζαβάρα μητέρα δύο παιδιών γεννήθηκε στην Αθήνα. 
Σπούδασε Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία και Ραδιοτηλεοπτική Παραγωγή. Εργάστηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 98,4» FM ως Δημοσιογράφος εξωτερικού δελτίου ειδήσεων πρωινής ζώνης, καθώς επίσης στις διαφημιστικές εταιρείες Griffin Bacal και Γραφίς του ομίλου BBDO ως υπεύθυνη παραγωγής ραδιοτηλεοπτικών spots, ενώ μετέπειτα στην COLGATE PALMOLIVE και στην ANTISEL S.A. ως Γραμματέας του Γενικού Διευθυντή. 
Έχει ενεργή δράση στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Μαθητών Γυμνασίου Χαβαρίου και είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Χαβαρίου.
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019