Ο κόμβος της «αμαρτίας»!

Οργιάζει η ανομία στην περιοχή της Φιλοθέης Πύργου

Ο κόμβος της «αμαρτίας»!

Αύγουστος 10, 2018 08:20 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Ο κόμβος της «αμαρτίας»!

 

 

 

Φόβος και τρόμος για τους διερχόμενους επικρατεί στην περιοχή του κόμβου  Φιλοθέης Πύργου, όπου  εξακολουθεί να παρατηρείται  καθεστώς ανομίας με «αποδέκτες» πολλούς ανύποπτους  διερχόμενους!

Παρά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις που έχουν γίνει αλλά και τα μέτρα που έχουν ληφθεί στο παρελθόν στο  σημείο,  που καθημερινά περνούν και εκατοντάδες ξένοι επισκέπτες, δυστυχώς η κατάσταση όχι μόνο  παραμένει ή ίδια, αλλά διαρκώς χειροτερεύει…

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι αναφορές αλλά και διαμαρτυρίες περίοικων και διερχόμενων, για  επιθετική συμπεριφορά  σε βάρος πολιτών που δεν δίνουν χρήματα στα άτομα που επαιτούν  στην περιοχή, τα οποία επί το πλείστον είναι μικρά παιδιά.

Μάλιστα  σε  κάποιες απ’ αυτές τις περιπτώσεις διερχόμενοι δέχτηκαν επιθέσεις με …πέτρες, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στα οχήματά τους!

Ωστόσο το πλέον εξωφρενικό είναι πως στη συγκεκριμένη περιοχή λαμβάνουν χώρα και περιστατικά ακραίας ανομίας, όπως λ.χ. είναι η πορνεία.

Κοινό μυστικό αποτελεί πλέον πως οποιοδήποτε όχημα σταματήσει στους  παράδρομους που υπάρχουν στο σημείο, του  γίνεται άμεση «προσέγγιση» από νεαρές που  βρίσκονται πλησίον από τα φανάρια, οι οποίες προβαίνουν άμεσα σε συγκεκριμένες προτάσεις σεξουαλικού περιεχομένου…

Κάτι ανάλογο έγινε αντιληπτό  και κατά τη διάρκεια του χθεσινού ρεπορτάζ της «ΠΡΩΤΗΣ»,  με τα ανήλικα κορίτσια να ζητούν από διερχόμενους  εξευτελιστικά ποσά  για να προσφέρουν  τις «υπηρεσίες» τους!

Τα παραπάνω  ωστόσο αποδεικνύουν ότι  πίσω από απ’ όλη  αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, κρύβονται ανθρώπινες τραγωδίες, με πολλά μικρά παιδιά να αναγκάζονται από τους «δικούς» τους να κάνουν παράνομες ή ανομολόγητες πράξεις.

Άλλωστε εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, ότι πλησίον από τον κόμβο Φιλοθέης υπάρχουν δεκάδες ερείπια ή πρόχειρες κατασκευές, όπου διαμένουν πολλά άτομα της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, που αναμένουν από μικρά παιδιά ή ανήλικα κορίτσια  να αποσπάσουν χρήματα από τους διερχόμενους, άσχετα με τον τρόπο και τις συνθήκες που γίνεται αυτό...

Πλέον  η κατάσταση έχει εξελιχθεί σε πραγματική πληγή για την ευρύτερη περιοχή και όσες  προσπάθειες που έχουν γίνει για τον περιορισμό των απαράδεκτων φαινομένων,  δυστυχώς έχουν πέσει στο κενό…

 

 

Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου