Ο Μπεβούδας μίλησε…

Πανηλειακός

Ο Μπεβούδας μίλησε…

Δεκέμβριος 05, 2019 10:15 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Ο Μπεβούδας μίλησε…

Μεγάλη χορηγία του  πυργιώτη επιχειρηματία στους «ερυθρόλευκους»

Σημαντική χορηγία του  Χρήστου Μπεβούδα  μέσω της BC Group Of Companies στον Πανηλειακό, κίνηση που αποδεικνύει περίτρανα πως ο πυργιώτης επιχειρηματίας βρίσκεται στο πλευρό των «ερυθρόλευκων»  σε μια κρίσιμη χρονικά στιγμή.  Μάλιστα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση που αναφέρει: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τον όμιλο εταιρειών του κ. Χρήστου Μπεβούδα, «Bevoudas Group of Companies». Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος και συνεχώς ανελισσόμενος Όμιλος Εταιρειών του κ. Μπεβούδα θα αποτελέσει τον κεντρικό χορηγό της μεγάλης ομάδας της Ηλείας για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020, ενώ παράλληλα θα διαφημίζεται στο εμπρόσθιο τμήμα της εμφάνισης της φετινής σεζόν. Σταθερός αρωγός κάθε προσπάθειας που συντελείται προς όφελος του Πανηλειακού, ο κ. Χρήστος Μπεβούδας αποτελεί γέννημα-θρέμμα της πόλης του Πύργου και ένθερμος υποστηρικτής από μικρό παιδί της ιστορικής ομάδας της πόλης μας. Μεγαλωμένος στην ίδια κερκίδα με την πλειοψηφία των μελών της νέας διοίκησης, που πήραν την δύσκολη απόφαση να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τα ηνία του Συλλόγου το καλοκαίρι, ο κ. Μπεβούδας δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό (και) της μεγάλης φετινής προσπάθειας που καταβάλλεται για την σωτηρία του Πανηλειακού, συμφωνόντας να αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η Διοίκηση της ομάδας επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Χρήστο Μπεβούδα και τον όμιλο εταιρειών «Bevoudas Group of Companies» για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στην προσπάθεια που συντελείται στην ομάδα μας, καθώς και για το συνεχές ενδιαφέρον και την αγνή αγάπη και βοήθειά τους προς την ομάδα της πόλης μας»

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Δαλαβούρας

Στο  μεταξύ  σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο Σταύρος Δαλαβούρας, επέμβαση αφαίρεσης λίθων , προκειμένου να αντιμετωπίσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού εύχεται στον Σταύρο καλή ανάρρωση και άμεση επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Σταύρο, περαστικά και σιδερένιος!», ανέφερε ο με ανακοίνωσή του ο Πανηλειακός . Όσον αφορά τα του καθαρά αγωνιστικού περιεχομένου, οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάζονται εντατικά με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται πλέον στο ματς της προσεχούς αγωνιστικής με τον Αστέρα Βλαχιώτη εντός έδρας.

 

 

Share this:
Tags:

-

-