Όχι άλλο αίμα στην «εθνική καρμανιόλα»

Έκλεισε η Πατρών - Πύργου στον κόμβο της ΒΙΠΕ

Όχι άλλο αίμα στην «εθνική καρμανιόλα»

Ιανουάριος 21, 2020 01:44 ΜΜ
Όχι άλλο αίμα στην «εθνική καρμανιόλα»
Σε αποκλεισμό της Πατρών Πύργου προχώρησε την Τρίτη το πρωΐ η Δημοτική Αρχή της Πάτρας μαζί με εκπροσώπους φορέων και άλλων Δήμων.
 
"Τέρμα τα λόγια, χρειάζονται πράξεις" δήλωσε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης που τόνισε ότι θα ακολουθήσει μία σειρά από κινητοποιήσεις μέχρι να δοθεί οριστική λύση και να ολοκληρωθεί η κατασκευή του δρόμου στον οποίο έχασαν τη ζωή τους τόσο άνθρωποι. 
 
Το παρών στην κινητοποίηση έδωσε και ο ΣΚΕΑΝΑ.
 
Εκεί βρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, εκπρόσωποι του δήμου Ερυμάνθου αλλά και ο Χρήστος Πατούχας, επικεφαλής της παρατάξης "Ανυπότακτη Πολιτεία", αντιιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης Ρώρου Ώρα Πατρών, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας Π. Κουνάβης, εκπρόσωπος της επιτροπής για τη Νότια Χάραξη ο  Ανδρέας Παναγιωτόπουλος πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας , εκπρόσωπος του Δήμου Πηνειού Ηλείας κ.α.
 
Ο αποκλεισμός ξεκίνησε στις 11 το πρωΐ στο ύψος των φαναριών της Βιομηχανικής Περιοχής ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη με τον υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή για το ίδιο θέμα (η συνάντηση Καραμανλή Φαρμάκη θα γίνει στις 4.30 το απόγευμα). 
 
 
 
thebest
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019