Οι αποκαλυπτικές selfie της πιο σeξι νοσοκόμας στον κόσμο

«Αυτοί που με κριτικάρουν με ζηλεύουν, γιατί δεν έχουν το ίδιο γεμάτη ζωή»

Οι αποκαλυπτικές selfie της πιο σeξι νοσοκόμας στον κόσμο

Μάρτιος 17, 2017 05:30 ΜΜ

Μια νοσοκόμα από την Ταϊπέι, έχει γίνει φαινόμενο στο διαδίκτυο, κυρίως λόγω των αποκαλυπτικών selfies που συνηθίζει να ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram.

H 23χρονη Carina Linn, έχει καταφέρει να μαζέψει περισσότερους από 150.000 followers στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, με τους θαυμαστές της να παρασύρονται από τα κάλλη της, τις φωτογραφίες της με μπικίνι και τις σeξι selfie της, που ανεβάζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Σε παραλίες ακόμα και μέσα από τις κλειστές κουρτίνες των δοκιμαστηρίων...

 

Η φωτογραφία που τράβηξε κυρίως την προσοχή, είναι αυτή με το μπικίνι στην παραλία, με το σχόλιο της να είναι «Δεν κάνω τίποτα σπουδαίο στο ρεπό μου».

Η Carina είναι νοσοκόμα. Μάλιστα τρέλανε τους θαυμαστές της όταν ανέβασε μια φωτογραφία φορώντας την στολή της. «Το επάγγελμά μου ήταν και είναι νοσοκόμα, με πλήρες ωράριο. Κάνω βάρδιες στο νοσοκομείο. Δεν είμαι μοντέλο, ούτε φωτογράφος. Ακόμα περισσότερο δεν βγάζω φωτογραφίες για να γίνω διάσημη», λέει η Carina.

«Είμαι ο εαυτός μου και κάνω πράγματά που με κάνουν να αισθάνομαι χαρούμενη. Είμαι απλά μια κοπέλα με μια φυσιολογική ζωή», δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει επικριτικά σχόλια. Η απάντησή της είναι αποστομωτική. «Δεν πρέπει να έχετε γνώμη για μένα. Γιατί; Γιατί είμαι σοβαρή στην δουλειά μου και στην ζωή μου. Αυτοί που με κριτικάρουν κάθονται πίσω από μια οθόνη και ζηλεύουν το ότι οι ζωές άλλων ανθρώπων είναι πιο γεμάτες από την δική τους». Κι έβαλε τα πράγματα στην θέση τους...

 

 

E-DAILY.GR

Share this:
Tags:

ΠΕΡΙ.. ΗΛΕΙΑΣ | Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Λάμπρου