Οι σημερινές εκδηλώσεις στην Ηλεία

Οι σημερινές εκδηλώσεις στην Ηλεία

Αύγουστος 07, 2019 09:30 ΠΜ
Οι σημερινές εκδηλώσεις στην Ηλεία
Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας – θέατρο Φλόκα (9:30 μ.μ.)
 «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» του Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη   
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος
Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά. Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει!!
 
 
 
 
 
• 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας - Θέατρο Ήλιδας
Ντάριο Φο: «Μίστερο Μπούφο»
Την αριστουργηματική κωμωδία «Μιστέρο Μπούφο», του Ιταλού θεατρικού συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ντάριο Φο, θα παρουσιάσει κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας. Ο συγγραφέας στο έργο αυτό, που του χάρισε και το βραβείο Νόμπελ, μεταγράφει τις εμβόλιμες κωμικές σκηνές των μεσαιωνικών λειτουργικών δραμάτων. 
protinews
 
 
• Κρέστενα - χώρος Γιορτής της Σταφίδας
Συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη  στα Κρέστενα
Τα λόγια για τον Μίλτο είναι πλέον περιττά, 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο.
απαραίτητων αναγκών τους.
protinews
 
 
• Φεστιβάλ Πηνειού 
Πήτερ Παν 
Από το θίασο "μαγικές σβούρες" ,  σε συνεργασία με τις θεατρικές επιχειρήσεις Μαροσούλη , "Πήτερ Παν"  του Τζέιμς Μπάρι , σε διασκευή-σκηνοθεσία του  Δημήτρη  Αδάμη.Όλα τα παιδιά μεγαλώνουν, εκτός από ένα ...
Οι μαγικές σβούρες γιορτάζουν 15 χρόνια στο θέατρο για τα παιδιά και συνεργάζονται φέτος  με τις θεατρικές επιχειρήσεις Μαροσούλη , ανεβάζοντας το διαχρονικό αριστούργημα του J.M. Barrie « Πήτερ Παν » , σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη , με τη φροντίδα της Ελεονώρας Μελέτη.
protinews
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019