«Όλοι δίπλα μας στο καινούργια ξεκίνημα για τον Τουρισμό»

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, κ. Νίκος Κοροβέσης

«Όλοι δίπλα μας στο καινούργια ξεκίνημα για τον Τουρισμό»

Νοέμβριος 12, 2019 03:00 ΜΜ
«Όλοι δίπλα μας στο καινούργια ξεκίνημα για τον Τουρισμό»
Με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή της ΠΔΕ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA
 
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου, με επικεφαλής της αποστολής τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Νίκο Κοροβέση και συμμετέχοντες τους Δήμους Αγρινίου, Αιγιαλείας και Αρχαίας Ολυμπίας, με παρόντα τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, καθώς και τοπικές επιχειρήσεις. 
Η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σηματοδότηση τη νέα εποχή εξωστρέφειας του τουρισμού σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς που έχει θέσει ως στόχο ο κ. Κοροβέσης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, δήλωσε σχετικά στην «ΠΡΩΤΗ»: «Η συμμετοχή μας στη μεγάλη Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το περίπτερό μας ήταν αρκετά καλό και διαφορετικό, θα έλεγα, από τις προηγούμενες φορές. Συμμετείχαν και τοπικές επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας, είχαμε μαζί μας τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, τον Δήμο Αγρινίου και τον Δήμο Αιγιαλείας. Οι συνέργιες αυτές νομίζω ήταν ότι καλύτερο γιατί δείχνουν πως εμείς αγκαλιάζουμε όλη την Περιφέρεια, όλους τους Δήμους, όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και στο καινούργια ξεκίνημα για τον Τουρισμό». 
 
Share this:
Tags:

-

-