Οντσβόγκ: "Καθήκον μου να σημειώνω γκολ" (βίντεο)

Η παρουσίαση Οντσβόγκ και Λούγκου

Οντσβόγκ: "Καθήκον μου να σημειώνω γκολ" (βίντεο)

Ιανουάριος 27, 2017 11:41 ΜΜ
Οντσβόγκ: "Καθήκον μου να σημειώνω γκολ" (βίντεο)

Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε ο Αστέρας Αμαλιάδας χθες, δυο εικοσιτετράωρα πριν αγωνιστεί στη Χαλκίδα για τη 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, απέναντι στην τοπική ομάδα. Ο Μπόρις Οντσβόγκ και ο Νίκος Λούγκος είναι τα νέα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν με την αποστολή, την ίδια ώρα που είχαμε και μια αναχώρηση, αυτή του Άγγελου Λόξα, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατρόμητο Καβασίλων.

 Οντσβόνγκ: «Το καθήκον μου είναι να σημειώνω γκολ»

Ο Ιταλός στράικερ Μπόρις Οντσβόγκ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα: «Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι στην Αμαλιάδα και τον Αστέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσω να βοηθήσω. Στόχος μου είναι να μπορέσω να κάνω το καθήκον μου, το οποίο είναι να σημειώνω γκολ». Ο Μπόρις Οντβόνγκ σχολίασε και το προσωνύμιο που του είχαν αποδώσει στην Καλαμάτα, ως ο Μπαλοτέλι των φτωχών: «Με έκανε να αισθάνομαι καλά. Για να μου δώσουν αυτό το προσωνύμιο σημαίνει ότι είχα δώσει καλά δείγματα γραφής. Θέλω να κάνω το ίδιο καλές εμφανίσεις και με τη φανέλα του Αστέρα».

Λούγκος: «Ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο»

Ο Νίκος Λούγκος, επιστρέφει στην Ηλεία μετά το πέρασμά του από τον Πανηλειακό. Το σχόλιό του για την άφιξη στην Αμαλιάδα ήταν το εξής: «Θεωρώ ότι έχω έρθει σε ένα ιστορικό σωματείο. Από τη στιγμή που μου τηλεφώνησε ο κ. Αγγελής, εκτίμησα τον σωστό τρόπο σκέψης με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα. Δεν μου αρέσει να λέω πολλά λόγια. Ο δικός μου στόχος είναι καθαρά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει. Θα δουλέψουμε με την υπομονή και την επιμονή που χρειάζεται, έτσι ώστε να τραβήξουμε και τον κόσμο στο γήπεδο. Με σκληρή δουλειά μόνο θα πάνε όλα όπως πρέπει να πάνε».

 

Αγγελής: «Η διοίκηση κάνει το καθήκον της»

 

Τους δυο νέους παίκτες, καλωσόρισε ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Βαγγέλης Αγγελής: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα τους δυο νέους παίκτες. Αρχής γενομένης από τον Μπόρις Οντσβόνγκ, τον οποίο αναφέρω πρώτα επειδή έρχεται από το εξωτερικό. Και τον Νίκο Λούγκο, στους οποίους εύχομαι να έχουν πάντα υγεία και επιτυχίες, βοηθώντας τον Αστέρα Αμαλιάδας. Η διοίκηση συνεχίζει και κάνει το καθήκον της. Νομίζω ότι ήρθε και η ώρα του κόσμου να κάνει το δικό του καθήκον, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ερμιονίδα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Το θέμα δεν είναι όταν χάνεις να γκρεμίζεις. Το θέμα είναι όταν χάνεις να χτίζεις. Είχαμε πει ότι δεν θα ενισχυθεί άλλο η ομάδα. Δουλειά μας όμως είναι να επαγρυπνούμε. Οι άλλες ομάδες ενισχύθηκαν». 

Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου