Ώρα ευθύνης

Σε θέσεις «κλειδιά» οι Ηλείοι, Βασίλης Γιαννόπουλος, Θ. Βασιλόπουλος, Ν. Κοροβέσης και Δ. Νικολαλόπουλος

Ώρα ευθύνης

Σεπτέμβριος 03, 2019 09:25 ΠΜ
Ώρα ευθύνης
Της Άννας Αγγελίδου 
 
Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους οι τρείς Αντιπεριφερειάρχες, Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρής Βασιλόπουλος, Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης αλλά και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Ολυμπισμού και Πολιτισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος μίλησαν στην «Πρώτη» για τα νέα τους καθήκοντα. Και οι τέσσερις Ηλείοι, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που τους αναλογεί, φάνηκαν αποφασισμένοι να εργαστούν ουσιαστικά για τον τόπο σε μία προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα χρόνια προβλήματα τα οποία υπάρχουν. Μέσα στις επόμενες μέρες και οι τέσσερις Ηλείοι αναμένεται να έχουν πλήρη ενημέρωση για τα ζητήματα τα οποία υπάρχουν προκειμένου να ξεκινήσουν το έργο τους. 
 
 
 
 
Βασίλης Γιαννόπουλος- Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας 
«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δ.Ε. Νεκτάριο Φαρμάκη, για την απόφασή του να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας.
 Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, που συνεπάγεται η ανάληψη της θέσης αυτής, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους Ηλείους πολίτες ότι προτίθεμαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, αλλά και της Περιφέρειας γενικότερα, ασκώντας τα καθήκοντά μου με σύνεση και ταπεινότητα».
 
 
protinews
Θοδωρής Βασιλόπουλος-Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης 
«Αλλαγή σελίδας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, αλλαγή σελίδας και στον αγροτικό τομέα. Ευχαριστώ πολύ που με τίμησε ο Νεκτάριος Φαρμάκης σε αυτή τη θέση. Είμαστε μία περιφέρεια αγροτική και προέρχομαι από ένα αγροτικό Νομό και ως επαγγελματίας αγρότης τεχνολόγος γεωπόνος αλλά και συνεταιριστής και συνδικαλιστής γνωρίζω πολύ καλά το αντικείμενο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι και πόσα προβλήματα έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα- τα τελευταία χρόνια στον αγροτικό τομέα, είτε φορολογικό, είτε ασφαλιστικό είτε ότι έχει να κάνει με το κόστος παραγωγής είτε τα μεγάλα θέματα της γραφειοκρατίας σε όλους τους τομείς, ΕΛΓΑ, ΟΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ και μία σειρά κι άλλων πραγμάτων όπου εμπλέκονται και άλλα υπουργεία σε διάφορα έργα υποδομής κυρίως στον αγροτικό τομέα. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου και με βάση το πρόγραμμα μας που έχουμε πει «όλα από την αρχή» αλλά και με βάση το όραμα και το προσωπικό το δικό μου να αναδείξουμε τον αγροτικό τομέα. Να δώσουμε την προστιθέμενη αξία στα αγροτικά μας προϊόντα να τα συνδέσουμε με τον τουρισμό μας καθώς έχουμε μεγάλες προδιαγραφές και για τουριστική ανάπτυξη ώστε να αποτυπωθεί και ένα καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα και στον αγρότη αλλά και στην κοινωνία μας που έχει σχέση με το περιβάλλον του αγροτικού τομέα και τα υπόλοιπα όμορα επαγγέλματα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε καλές υποδομές ΓΟΕΒ ΤΟΕΒ να οργανώσουμε καλύτερα τις διευθύνσεις μας που φαίνεται να είναι αναδιοργάνωτες και μία σειρά άλλων πραγμάτων ώστε να πάρει μπρος και πάλι η αγροτική οικονομία. Είναι πιπισμένος ότι με τη συνεργασία που θα έχω με όλους τους αγρότες και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι θα αφήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη μέρα».
 
 
protinews
Νίκος Κοροβέσης-Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού
«Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου. Είναι ώρα ευθύνης, σοβαρότητας, υπευθυνότητας και δουλειάς. Δεν πετάμε στα σύννεφα κρατάμε χαμηλούς τόνους καθώς τα προβλήματα είναι πολλά και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτά». 
 
 
 
 
protinews
Δημήτρης Νικολακόπουλος-Εντεταλμένος σύμβουλος Ολυμπισμού και Αθλητισμού 
«Να ευχαριστήσω τον νέο Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού. Είναι μία θέση ευθύνης κυρίως λόγο της καταγωγής μας ως Ηλείοι καθώς καταγόμαστε από ένα τόπο που έχει γεννήσει τις αξίες του αθλητισμού, του πολιτισμού, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας. Επιμένω στις δύο τελευταίες αξίες καθώς μέσω αυτών και με την συνεργασία των αρμόδιων φορέων μπορούμε να πετύχουμε όσα δεν έχουμε πετύχει σε αυτό το τόπο. Σίγουρα η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με πολύ δουλειά και καλή διάθεση θα καταφέρουμε να αναδείξουμε το τόπο μας όπως του αρμόζει».
 
Share this:
Tags:

-

-