Όταν το γλυκό γίνεται απόλαυση

Εννέα χρόνια ζαχαροπλαστείο Σμαρνάκη

Όταν το γλυκό γίνεται απόλαυση

Φεβρουάριος 13, 2017 10:30 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Άννα Αγγελίδου
Όταν το γλυκό γίνεται απόλαυση

Λένε πως η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη… Στο ζαχαροπλαστείο Σμαρνάκη ωστόσο οι γεύσεις των γλυκών έχουν την δύναμη να σε ταξιδέψουν σε ένα ονειρικό περιβάλλον. Πριν από εννέα χρόνια δημιουργήθηκε η «Σμαρνάκης Patiserrie» στον Πύργο. Ένας χώρος ιδιαίτερα ζεστός και φιλόξενος που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει τους λάτρεις του καλού και ιδιαίτερα ποιοτικού γλυκού, αφού όλα, είναι παρασκευασμένα με πολύ τέχνη και υλικά άριστης ποιότητας. Μόνο τυχαίο λοιπόν δεν είναι το γεγονός ότι το ζαχαροπλαστείο Σμαρνάκη έχει φανατικούς οπαδούς οι οποίοι απλά λατρεύουν όλες τις δημιουργίες του. Στον χώρο του ζαχαροπλαστείου Σμαρνάκη, κάθε εποχή έχει τη δική της γεύση. Γεύσεις μοναδικά συνδυασμένες που μόλις αγγίξουν τον ουρανίσκο σου, αφήνουν μία πραγματικά εξαιρετική αίσθηση.

protinews

Τα γλυκά δεν έχουν μόνο εκπληκτική γεύση αλλά είναι και ιδιαίτερα προσεγμένα στην όψη. Τούρτες και πάστες μοιάζουν βγαλμένες από τα παραμύθια, ενώ τα καλύτερα ίσως παραδοσιακά γλυκά με σπιτικό άρωμα και εκπληκτική γεύση είναι εδώ.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα γλυκά στο ζαχαροπλαστείο Σμαρνάκη εξελίσσονται, αφού όπως μας εξομολογήθηκε ο ιδιοκτήτης της Patiserrie Άκης Σμαρνάκης στόχος είναι οι πιστοί φίλοι του γλυκού να έχουν να δοκιμάσουν κάθε φορά κάτι νέο.

protinews

«Σκοπός μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε στο κόσμο καινούργιες κατηγορίες γλυκών, που αποτελούν γευστικούς πειρασμούς ώστε να μην μένουμε και εμείς στάσιμοι  αλλά να εξελισσόμαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη ζαχαροπλαστική και στις πρώτες ύλες, μέσα από επαγγελματικά σεμινάρια, αρκετές φορές κατά την διάρκεια του έτους και σε διάφορα μέρη του κόσμου. Οι τάσεις των γεύσεων, της παρουσίασης του γλυκού καθώς και η εξέλιξη των μηχανημάτων «τρέχουν» με ασύλληπτες ταχύτητες και πρέπει να είμαστε ενήμεροι για κάθε τι νέο».

protinews

Πηγαίνοντας στο ζαχαροπλαστείο Σμαρνάκη, εκτός από τη γλυκιά απόλαυση την οποία θα επιλέξετε να γευτείτε, μη διστάσετε να παραγγείλετε και τον αγαπημένο σας καφέ, ενώ στον χώρο θα βρείτε και μία πλούσια κάβα με ξεχωριστά κρασιά αλλά και διάφορα οινοπνευματώδη για εσάς αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

protinews

 

protinews

Share this:
Tags:

-

-