Παναθηναϊκός: Σούνιτς και Ρομπέρζ στο ραντάρ του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός: Σούνιτς και Ρομπέρζ στο ραντάρ του Τριφυλλιού

Ιούνιος 18, 2019 05:30 ΜΜ
Παναθηναϊκός: Σούνιτς και Ρομπέρζ στο ραντάρ του Τριφυλλιού
Να κλείσει το συντομότερο δυνατό τον βασικό κεντρικό αμυντικό θα επιδιώξει ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συνεννοήθηκε με τον Γιώργο Δώνη στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη (13/6), δημιούργησαν μία short-list για τα μετόπισθεν και ο «Ντάμπι» έχει εντείνει τις ενέργειες του για την πρώτη μεταγραφή της σεζόν.
Μία από τις πρώτες επιλογές των «πράσινων» είναι ο Βόσνιος Τόνι Σούνιτς (φωτ.). Ο 30χρονος στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας και είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν μπει στο ραντάρ του Τριφυλλιού για το κέντρο της άμυνας. Στην Αυστρία αναφέρουν ότι η Στουρμ Γκρατς προσέγγισε τον Σούνιτς, αλλά αυτός δεν απάντησε και φέρεται να υποστήριξε ότι έχει προσφορές από τη Ρωσία και την Ελλάδα.
Η κρούση από τη χώρα μας παραπέμπει στον Παναθηναϊκό, αφού ο Βόσνιος στόπερ έχει επιβεβαιώσει προ δεκαπενθημέρου ότι μίλησε με τους «πράσινους». Συγκριτικά με άλλους στόπερ, ο Σούνιτς έχει πιο ακριβό κασέ, αλλά είναι λύση από υψηλότερο «ράφι». Έχει παραστάσεις από το ρωσικό πρωτάθλημα, είναι διεθνής με την Εθνική Βοσνίας και είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά προσόντα.
Περαιτέρω, ένας αμυντικός που αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη και είναι πιο προσιτός οικονομικά συγκριτικά με τον Σούνιτς, είναι ο 32χρονος Γάλλος, Βαλεντίν Ρομπέρζ. O ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού, όμως έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Οι Κύπριοι παράγοντες ζητούν περίπου 200.000 ευρώ για την παραχώρηση του, ποσό που δεν έχουν να πληρώσουν οι «πράσινοι».
Ωστόσο, ο Ρομπέρζ πιέζει για να αποδεσμευτεί και στη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχει νέα συνάντηση με τη διοίκηση του Απόλλωνα. Μένει να φανεί εάν θα καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του ή αν ο Νταμπίζας θα χρειαστεί να περιμένει και άλλο, στρεφόμενος ταυτόχρονα σε άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν αναδειχτεί στη δημοσιότητα. Διότι η short-list του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού έχει και άλλα ονόματα, εντός των ίδιων οικονομικών ορίων.
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019