Πανίσχυρος ο Αίας

Έξι μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα της Γαστούνης

Πανίσχυρος ο Αίας

Ιούλιος 15, 2019 10:15 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Πανίσχυρος ο Αίας

Ενισχύεται αφάνταστα ο Αίαντας Γαστούνης, με τους «κόκκινους» να προχωρούν στην απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1  DEDALOS. Ειδικότερα ο ιστορικός σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Σταθάτου ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια είχε εξαιρετικές παρουσίες σε Αστέρα και Πανηλειακό, ενώ κάτοικοι Γαστούνης είναι  και οι Πάνος Κουρλός και Ηλίας Μπατζακόπουλος προερχόμενοι από τον Ενιπέα Λαντζοϊου.  Ο τέταρτος της παρέας είναι ο Γιώργος Μπουρούκης προερχόμενος από τον Ηλειακό Λεχαινών, ενώ το παζλ ολοκληρώνεται με την απόκτηση του Αντώνη Κουλούρη που κινείται στο χώρο της άμυνας με εξαιρετική παρουσία στον ΑΠΟ Κουρτεσίου καθώς και του Σπύρου Σταθάτου από τον Φίλιππο Ανδραβίδας.  Οι μέχρι τώρα κινήσεις έχουν επιφέρει κλίμα ευφορίας, για τον Αίαντα ο οποίος με αργά αλλά σταθερά βήματα να κινείται στο δρόμο των επιτυχιών.         

Ο πρόεδρος του Αίαντα Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, όπως είχε προεκλογικά υποσχεθεί, αλλά και όπως κατά τη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων είχε επίσης δεσμευθεί, τηρεί τον λόγο του, που έλεγε ότι ο φετινός Αίας, θα διαφέρει από αυτόν που είχαμε συνηθίσει. Το ισχυρό Δ.Σ. το οποίο τον πλαισιώνει, εργαζόμενο εντατικά, υλοποιεί τον σχεδιασμό, που θέλει σύντομα να έχει ο Αίας ένα αξιόμαχο ρόστερ. O “πρωτομάστορας” Θοδωρής Ανδριόπουλος να έχει στα χέρια του μια σειρά από απαραίτητα «εργαλεία» για να φτιάξει την ομάδα που όλοι στη Γαστούνη θέλουν. Εκτός από τις τέσσερις αυτές μεταγραφές εξάλλου, ο Αίας έχει άλλες τρεις-τέσσερις στα σκαριά, ενώ καθημερινά συζητάει με δεκάδες παίκτες.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δεσμεύεται μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκινήσουν και οι εργασίες στο γήπεδο της Γαστούνης, να βαφτεί, να καθαριστούν οι εσωτερικοί χώροι, να προετοιμαστεί για να φιλοξενήσει τον Αίαντα αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες: «Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε χρόνο ρεκόρ το γήπεδο να αλλάξει όψη, πέρα από κάποιες μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις τις οποίες θα εισηγηθούμε στους αρμόδιους. Η Γαστούνη και ο Αίας θα αποκτήσουν τo γήπεδο που τους αξίζει. Αλλά πάνω απ΄’όλα, το πρώτο που πρέπει να υποσχεθώ και είναι προτεραιότητα της διοίκησής μας, είναι ότι το γήπεδο του Αίαντα θα είναι “Εκκλησία”. Θα είναι ένα γήπεδο για όλους, στο οποίο θα μπορεί η οικογένεια να πάει και να περάσει ένα ευχάριστο δίωρο».

 

 

Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019