Παρεμβάσεις για την ασφαλή διέλευση προς το νοσοκομείο

Θα γίνουν στον κόμβο της Φιλοθέης

Παρεμβάσεις για την ασφαλή διέλευση προς το νοσοκομείο

Αύγουστος 12, 2017 11:45 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Σύσκεψη μεταξύ δημάρχου Πύργου και διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος
 
 
Η ασφαλής μετάβαση των πολιτών στο νοσοκομείο Πύργου, μέσω του κόμβου της Αγίας Φιλοθέης, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε χθες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, μεταξύ του δημάρχου κ. Γαβρ. Λιατσή και του διοικητή του ιδρύματος κ. Κώστα Διαμαντόπουλου.
Στη σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή  προϊστάμενου της  Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Πύργου κ. Γεώργιου Ράλλης και ο επικεφαλής  της Τ.Υ.  του νοσοκομείου κ. Μιχάλη Κωστόπουλου, αφού εκφράστηκε η ανάγκη που υπάρχει για τη διέλευση με ασφάλεια των πεζών από την περιοχή, αναφέρθηκε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη προκειμένου να περιέλθει στο στάδιο της εφαρμογή της.
Για το ζήτημα της σύνδεσης του νοσοκομείου με τον αστικό ιστό της  πόλη, ο κ. Λιατσής σε δηλώσεις του τόνισε ότι η πρόταση που έγινε από πλευράς της Τ.Υ. του νοσοκομείου την οποία  έχει υιοθετήσει  ο διοικητής του , ήταν να γίνουν παρεμβάσεις  τον κόμβο Φιλοθέης μέχρι τη είσοδο του νοσοκομείου.
«Το  έργο  δεν είναι εξαιρετικά μεγάλο, αλλά κρίνεται για την σπουδαιότητα που έχει γύρω από την εξυπηρέτηση του κόσμου» τόνισε ο δήμαρχος Πύργου.
Εξάλλου από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου,  δήλωσε  ότι οι παρεμβάσεις στον κόμβο Φιλοθέης έχουν ουσιαστική αλλά και συμβολική σπουδαιότητα, διότι όπως εξήγησε αφ’ ενός μεν αφορούν την ασφάλεια των πεζών και αφετέρου γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ του νοσηλευτικού  ιδρύματος και της πόλης.
Ακόμη ο κ. Κωστόπουλος χαρακτήρισε σαν πολύ σημαντικό το έργο για  την ασφάλεια του κόσμου κατά  τη μετάβαση από και προς το νοσοκομείο, ενώ ο κ. Ράλλης επεσήμανε ότι σε ένα μήνα περίπου θα ολοκληρωθεί η μελέτη προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εφαρμογής της.
 
Share this:
Tags:

Τσουνάμι 1,5 μ. χτύπησε τη Μαγιόρκα