«Παρεμβατική – ουσιαστική με στόχο τη διαφάνεια»

Ανακοίνωση της «ΝΕΔΑ» για τα ζητήματα που απασχολούν το δήμο Ζαχάρως

«Παρεμβατική – ουσιαστική με στόχο τη διαφάνεια»

Ιανουάριος 11, 2017 06:30 ΜΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος

Για ένταση των δραστηριοτήτων  της μέσα στο 2017, με σκοπό την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

«Όπως και την προηγούμενη χρονιά έτσι και μέσα στο 2017 η παράταξη «ΝΕΔΑ» που εκπροσωπεί την μείζονα αντιπολίτευση στο Δήμο Ζαχάρως, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει και να εντείνει την καθημερινή δραστηριότητά της, κοντά στα μεγάλα ή μικρά προβλήματα των δημοτών τόσο της Ζαχάρως, όσο και της Φιγαλείας. 

Βασικός και αταλάντευτος στόχος άλλωστε είναι η ανάδειξη και η προσπάθεια επίλυσης αυτών των προβλημάτων με θέση ευθύνης, η έλλειψη της οποίας χαρακτηρίζει δυστυχώς σήμερα την Δημοτική Αρχή.

Ήδη καθ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Αλεξανδρόπουλος οι δημοτικοί σύμβουλοι και ενεργοί πολίτες που πλαισιώνουν τη ΝΕΔΑ με μια σειρά από ουσιαστικές παρεμβάσεις και με σταθερή  και εποικοδομητική παρουσία σε όλα σχεδόν τα θέματα, δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να λειτουργεί μια Αυτοδιοικητική Κίνηση, ελέγχοντας παράλληλα τη δημοτική εξουσία «καυτηριάζοντας» τα ευτράπελα των μικροπολιτικών και απαράδεκτων στις περισσότερες περιπτώσεις αποφάσεων και ενεργειών της.

Ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος είτε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, είτε σε άλλες δραστηριότητες που συμμετέχει ο ίδιος, έχει καταγγείλει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τις άστοχες επιλογές μιας Δημ. Αρχής που αφήνει τον τόπο σε πρωτοφανή στασιμότητα και επιπλέον τον οδηγεί συχνά σε «περιπέτειες» με δικές της πρωτοβουλίες συρόμενες κατά καιρούς σε αίθουσες Δικαστηρίων.

Αυτή την αδιέξοδη για το Δήμο τακτική η παράταξη της ΝΕΔΑ, θα επιδιώξει και τη νέα χρονιά του 2017 να την καταδικάσει, φέρνοντας πάντα «στο φως» όλα τα «κακώς κείμενα» που επιδρούν εξαιρετικώς αρνητικά για την περιοχή μας και τους πολίτες της και εν τέλει δυσφημούν έναν Αυτοδιοικητικό Οργανισμό που αντιθέτως θα πρέπει να γίνεται γνωστός για τις δυνατότητές του και τις αξιοποιήσιμες ευκαιρίες διεκδίκησης και ανάπτυξης.

Επιθυμία τόσο του επικεφαλής όσο και των υπολοίπων μελών της «ΝΕΔΑ» αποτελεί η συνέχιση ενός αγώνα με στόχο την αλήθεια για τα όσα τελούνται στον Δήμο Ζαχάρως. Αυτήν που αποκρύβεται με διάφορους τρόπους από τους κατοίκους της για να εξυπηρετεί κάθε φορά σκοπιμότητες και συμφέροντα με ιδιοτελή χαρακτηριστικά στους κόλπους της Δημ. Αρχής. 

Και θα συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα μέχρι να «λάμψει» η διαφάνεια, η δικαιοσύνη και η συνέπεια για το συλλογικό καλό του Δήμου και των συνδημοτών μας».

Share this:
Tags:

Οδηγοί που σίγουρα δε θες να εμφανιστούν στο δρόμο σου