Πάρκινγκ για …όσκαρ!

Σε κεντρικά σημεία του Πύργου

Πάρκινγκ για …όσκαρ!

Δεκέμβριος 10, 2019 09:20 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Πάρκινγκ για …όσκαρ!
Σε μια περίπτωση αφαιρέθηκαν οι πινακίδες από Ι.Χ.
 
Την παρέμβαση της τροχαίας  Πύργου προκάλεσαν χθες παράνομα όσο και ..εξόφθαλμα παρκαρίσματα,  που σημειώθηκαν  σε κεντρικά σημεία της πόλης!
Στη μία περίπτωση ο οδηγός πάρκαρε το Ι.Χ. του σε κεντρικό δρόμο του Πύργου, με αποτέλεσμα να δυσχεράνει την ομαλή κίνηση των οχημάτων, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της τροχαίας η οποία του αφαίρεσε τις πινακίδες και του έδωσε και σχετική κλήση για παράνομο παρκάρισμα…
Σε άλλη περίπτωση εξάλλου, επίσης σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης,  ο οδηγός παρκάρισε κυριολεκτικά πάνω …στο πεζοδρόμιο, με συνέπεια  να περνούν με μεγάλη δυσκολία οι διερχόμενοι πολίτες!
Οι περιπτώσεις αντικανονικού παρκαρίσματος ωστόσο  έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο στον Πύργο, τη στιγμή που σε σημαντικό ποσοστό οι οδηγοί επιθυμούν να σταθμεύουν  σε κεντρικά σημεία, ενώ συγχρόνως   υπάρχει και έλλειψη χώρων για πάρκινγκ.
Η κατάσταση  θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο ενόψει και της εορταστικής περιόδου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ληφθούν επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.
 protinews
Share this:
Tags:

Η Εξάπλωση του Κορωνοϊού Live Map