Πάρτυ κάνουν οι απατεώνες στην Πάτρα

"Χτυπούν" αλύπητα πολίτες

Πάρτυ κάνουν οι απατεώνες στην Πάτρα

Ιούνιος 15, 2019 08:35 ΠΜ
Πάρτυ κάνουν οι απατεώνες στην Πάτρα
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά και οι απόπειρες εξαπάτησης πολιτών που έχουν μπει στο μάτι απατεώνων. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά τέτοιες περιπτώσεις κατέγραψε η αστυνομία μόνο την Δευτέρα που μας πέρασε.
Οι δράστες, με τη μέθοδο της γνωστής τηλεφωνικής απάτης, καλούν τα υποψήφια θύματα και προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.
Παριστάνουν από στελέχη της ΔΕΗ μέχρι εκπροσώπους Δημοσίων Υπηρεσιών και τους ζητούν χρήματα για να τακτοποιήσουν υποθέσεις τους που βρίσκονται σε υποτιθέμενη εκκρεμότητα.
Ευτυχώς στις παραπάνω περιπτώσεις δεν την έχει "πατήσει" κανείς, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Αντίθετα με το κρούσμα που σημειώθηκε, σχετικά με τον απατεώνα ο οποίος παριστάνει τον γιατρό και κατάφερε να εξαπατήσει επαγγελματία υγείας στην Πάτρα, τον οποίον έπεισε να καταθέσει 3.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιατρός-μαϊμού το τελευταίο 48ωρο "χτύπησε" στην Ηλεία προσποιούμενος μικροβιολόγο στη Γαστούνη.
Οι πολίτες θα πρέπει να είναι υποψιασμένοι και σε κάθε περίπτωση να ενημερώνουν τις αστυνομικές αρχές όταν λαμβάνουν κλήσεις από ύποπτα άτομα.
 
 
 
 
 
tempo24
 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019