Πάτρα: Γυναίκα ...μαιτρ των κλοπών συνελήφθη τρεις φορές, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερη!

Πάτρα: Γυναίκα ...μαιτρ των κλοπών συνελήφθη τρεις φορές, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερη!

Σεπτέμβριος 07, 2019 08:10 ΠΜ
Πάτρα: Γυναίκα ...μαιτρ των κλοπών συνελήφθη τρεις φορές, αλλά κυκλοφορεί ελεύθερη!
Γυναίκα συνελήφθη τρεις φορές τις τελευταίες 10 ημέρες για κλοπές στην Πάτρα και σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερη! Οι νέες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα έχουν ως συνέπεια αφενός την αποφυλάκιση κακοποιών και αφετέρου τον περιορισμό των προφυλακίσεων, ιδιαίτερα για τα αδικήματα των κλοπών και των διαρρήξεων.
Πιό αναλυτικά, εκτεταμένες είναι οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας τις νυχτερινές ώρες σε πολλά σημεία της πόλης και ιδιαίτερα στις βόρειες περιοχές της Πάτρας, για την αποτροπή κλοπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news σε Ρίο και Άγιο Βασίλειο παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα κινητικότητα συμμοριών διαρρηκτών, γεγονός που έχει κινητοποιήσει μεγάλες δυνάμεις της Αστυνομίας προς αυτά τα σημεία της πόλης, προκειμένου να αποτραπεί κάθε σκέψη για διάπραξη έκνομων ενεργειών.
Στις περιοχές αυτές ,αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί, ή σχεδιάζουν σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αρχών να δραστηριοποιηθούν άτομα με "πλούσιο" ποινικό μητρώο, πολλά από τα οποία πρόσφατα (μέσα στον  Ιούλιο) αποφυλακίστηκαν σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.
Μάλιστα, ιδιαίτερο προβληματισμό δημιουργεί στα στελέχη των διωκτικών Αρχών, οτι πολλά από αυτά τα άτομα συλλαμβάνονται για τέλεση κλοπών και διαρρήξεων, στη συνέχεια αφήνονται ελεύθερα, αφού οι αποφάσεις για προφυλακίσεις έχουν περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό.
ΟΙ ΘΥΛΑΚΕΣ
Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν οτι οι περισσότεροι από τους δράστες κλοπών και διαρρήξεων είναι διερχόμενοι από την Πάτρα "χτυπούν" και επιστρέφουν στην βάση τους στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας.
Δεν λείπουν, ωστόσο, περιπτώσεις και σεσημασμένων διαρρηκτών που έχουν βρει καταφύγιο σε περιοχές της Πάτρας.
Όλα αυτά είναι σε γνώση των στελεχών της Αστυνομίας που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κινητοποιηθεί στοχευμένα και δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που οι δράστες έχουν συλληφθεί λίγη ώρα μετά την τέλεση αδικημάτων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tempo24
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019