Πάτρα: Στο Δικαστήριο σήμερα άγρια δολοφονία που έκρυβε μια βεντέτα 25 ετών

ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ

Πάτρα: Στο Δικαστήριο σήμερα άγρια δολοφονία που έκρυβε μια βεντέτα 25 ετών

Νοέμβριος 08, 2018 01:00 ΜΜ
Πάτρα: Στο Δικαστήριο σήμερα άγρια δολοφονία που έκρυβε μια βεντέτα 25 ετών
Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικσατήριο Πατρών,η άγρια δολοφονία του 37χρονου Γιώργου Σαρακίνη, στη Ζάκυνθο τον Αύγουστο του  2018, αλλά και η βεντέτα πριν από 25 χρόνια , που όπλισε το χέρι του δολοφόνου.
 
Συγκεκριμένα ο 37χρονος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ αφού δέχθηκε έξι σφαίρες στο στήθος το μεσημέρι της Τρίτης (22.08.2017) στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Καλαμακίου. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δύο καραμπίνες και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου, ενώ μετά την πράξη του ο δράστης είχε παραδοθεί στην Αστυνομία. Για την υπόθεση είχαν κριθεί προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι.
 
“Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός”, είχε πει τότε ο πατέρας του Γιώργου Σαρακίνη.
 
Πριν από 25 χρόνια, το 1993, ο πατέρας του 37χρονου θύματος σκότωσε τον πατέρα ενός εκ των δύο ανδρών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του παιδιού του. Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ο ένας για ανθρωποκτονία απο πρόθεση και ο δεύτερος για συναυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή.
 
“Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός. Τι άλλο να πω; Βεντέτα δεν υπήρχε, διότι εγώ και ο πατέρας του είχαμε “βαρεθεί” παλιά, παλικαρίσια, και εγώ και αυτός στην πλατεία. Πήγα στην φυλακή, έβγαλα την ποινή μου ισόβια, που δεν έπρεπε να φάω ισόβια. Από εκεί και πέρα βγήκα από τη φυλακή, δεν τους ενόχλησα ποτέ. Ούτε αυτούς, ούτε κανέναν άλλον”, ειχε αναφέρει ο πατέρας του νεκρού.
 
 
 
 
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου