Πάτρα: Συναγερμός στο ΤΕΙ για ύποπτο φάκελο - Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ

Αναστάτωση στο ίδρυμα

Πάτρα: Συναγερμός στο ΤΕΙ για ύποπτο φάκελο - Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ

Ιανουάριος 11, 2019 01:26 ΜΜ
Πάτρα: Συναγερμός στο ΤΕΙ για ύποπτο φάκελο - Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ

Ειδική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ που εδρεύει στην Πάτρα κινητοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα μετά την ενημέρωση ότι ύποπτος φάκελος έφτασε σήμερα στο γραφείο του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Τριανταφύλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για λευκό φάκελο μέσα σε διαφανή συσκευασία που ήταν στο γραφείο του Πρύτανη αλλά παραλήπτης φαίνεται πως δεν ήταν ο Πρύτανης αλλά άλλος καθηγητής του ΤΕΙ.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικές χημικές στολές και μάσκες μπήκαν στο γραφείο του Πρύτανη και πήραν τον φάκελο και καθάρισαν τον χώρο, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η είσοδος του ΤΕΙ αποκλείστηκε όσο ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση παρόντες στην οποία ήταν ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα Γιάννης Πετρούτσος και ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος συντονίζοντάς τη.

Ο φάκελος βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και αναμένεται να παραδοθεί στην αστυνομία για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του κράτους.

Ο Περιφερειακός Διοικητής της ΠΥ Γιάννης Πετρούτσος δήλωσε πως κλιμάκιο ειδικής ομάδας της 6ηςΕΜΑΚ Πάτρας και της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκε όταν ενημερώθηκε για τον φάκελο που θεωρήθηκε ύποπτος και ακολουθηθήκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την παραλαβή του.

Απανωτά είναι τα περιστατικά με την αποστολή ύποπτων φακέλων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Τετάρτη σε όλη τη χώρα.

 

thebest

Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου