Πεζοδρόμια-παγίδες στον Πύργο!

Αλλεπάλληλοι οι τραυματισμοί διερχόμενων σε «βομβαρδισμένα» σημεία της πόλης…

Πεζοδρόμια-παγίδες στον Πύργο!

Ιούνιος 04, 2019 08:15 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Πεζοδρόμια-παγίδες στον Πύργο!

Διαστάσεις …επιδημίας λαμβάνουν  στον  Πύργο  οι πτώσεις  πολιτών στα πεζοδρόμια της πόλης, που παρουσιάζουν πολλαπλά εμπόδια αλλά και κακοτεχνίες!

Το πρόβλημα είναι έντονο  σε πολλά σημεία της πόλης, όπου  εδώ και αρκετό καιρό θα έπρεπε να έχουν γίνει παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των τμημάτων των πεζοδρομίων αλλά και των δρόμων, που εγκυμονούν κινδύνους για τους διερχόμενους πεζούς.

Περισσότερο ευάλωτοι  στις πτώσεις είναι οι ηλικιωμένοι, με τελευταίο περιστατικό τον τραυματισμό 75χρονης γυναίκας που επέστρεφε  με ψώνια  στο σπίτι της και χτύπησε με σφοδρότητα στο πρόσωπο σε ένα από τα «βομβαρδισμένα» πεζοδρόμια της πόλης!

Ωστόσο στις   «παγίδες» των πεζοδρομίων συχνά πέφτουν και νεώτεροι σε ηλικία κάτοικοι, που πηγαίνουν στις εργασίες τους ή κάνουν πεζοπορία.

Στο πρόσφατο παρελθόν εξάλλου εκ μέρους της  Δ.Α. Πύργου  είχε  γίνει λόγος για  παρεμβάσεις σε επικίνδυνα ή παράνομα κατειλημμένα σημεία πεζοδρομίων εντός της πόλης, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα…

Η  νέα δημοτική αρχή, θα πρέπει να μεριμνήσει  για τη διευθέτηση του συγκεκριμένου προβλήματος το οποίο έχει να κάνει με την προστασία της σωματικής ακεραιότητας  των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών στην περιοχή.

Share this:
Tags:

-

-