Πιτίνο: «Αν τα παιδιά μου το εγκρίνουν, θα γυρίσω ξανά στην Ελλάδα»

Πιτίνο: «Αν τα παιδιά μου το εγκρίνουν, θα γυρίσω ξανά στην Ελλάδα»

Ιούνιος 15, 2019 05:30 ΜΜ
Πιτίνο: «Αν τα παιδιά μου το εγκρίνουν, θα γυρίσω ξανά στην Ελλάδα»
Ο Ρικ Πιτίνο μετά την στέψη του ως Πρωταθλητής Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό μίλησε για την παραμονή του ή όχι στον ΠΑΟ και την επόμενη χρονιά.
 
      
        Basket League: Πρωταθλητής ξανά ο Παναθηναϊκός -Κέρδισε (111-77) τον Προμηθέα Πατρών και έκανε το 3-0 στους τελικούς
      
   
«Είχα έναν αριθμό στόχων όταν ήρθα και τους πετύχαμε όλους. Το Κύπελλο, το σερί μας και το πιο σημαντικό, η βελτίωση όλων των παικτών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον Νικ Καλάθη και τους βετεράνους μας. Είπα στην ομάδα μου πως προπονώ τόσα χρόνια, αλλά ανυπομονούσα για κάθε προπόνηση μαζί τους, εξαιτίας της θέλησής τους να μάθουν και να βελτιωθούν. Έμαθα πολλά, έμαθα κάτι καθημερινά. Πάντα μαθαίνω, πάντα κυνηγώ το καλύτερο», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο Ρικ Πιτίνο, προτού προσθέσει:
 
«Οι φίλαθλοι με έκαναν να νιώθω Βασιλιάς. Η Βασιλική οικογένεια στην Αγγλία δεν θα ένιωθε καλύτερα! Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία, τους παίκτες για την προσήλωσή τους. Για το μέλλον; Θα μιλήσω με τα παιδιά μου και αν είναι μαζί μου σε αυτό, θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για την στήριξή τους, δεν έχω νιώσει ξανά έτσι στη ζωή μου».
 
Επίσης, πρόσθεσε ο Ρικ Πιτίνο: «Πρέπει να καταλάβουν πόσο αγαπώ το παιχνίδι. Είναι το σπίτι μου, χωρίς αυτό είμαι άδειος. Αν επιστρέψω, αυτό σημαίνει πως εγκαταλείπω για πάντα το κολεγιακό μπάσκετ. Αν γυρίσω, είναι ο Παναθηναϊκός και μετά ο θάνατος (γέλια)».
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: iefimerida.gr 
Share this:
Tags:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019