«Προχωράμε παρά την δυσκολία του κορωνοϊού»

Χ. Μικελόπουλος για τον ένα χρόνο λειτουργίας του ΔΟΠΠ:

«Προχωράμε παρά την δυσκολία του κορωνοϊού»

Σεπτέμβριος 11, 2020 12:44 ΜΜ
«Προχωράμε παρά την δυσκολία του κορωνοϊού»

Στον ένα χρόνο λειτουργίας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου, αναφέρεται ο επικεφαλής του ΔΟΠΠ κ. Χάρης Μιεκλόπουλος.

«Ένας χρόνος εξωστρέφειας, δεκάδες διοργανώσεις και συνδιοργανώσεις, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, η 1η Αποκριά, 3100 καρναβαλιστές, χιλιάδες κόσμου, καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους ολόψυχα για την συμμετοχή και την υποστήριξη. Προχωράμε σε ένα νέο κύκλο παρά την δυσκολία του κορωνοϊού. Πέρα από τις εκδηλώσεις, σχεδιάζουμε και άλλα πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με δράσεις, δομές και θεσμούς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μικελόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι  λόγω της πανδημίας, από το ΔΟΠΠ ακυρώθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, για τις οποίες ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού είχε επισημάνει τα εξής:

«Δυστυχώς στην παρούσα περίοδο έχουμε νέα έξαρση των κρουσμάτων του Covid19 τόσο πανελλαδικά όσο και στον νομό μας. Προκειμένου να προασπίσουμε την δημόσια υγεία κατόπιν οδηγιών και των αρμόδιων Υπουργείων, οφείλουμε ως δήμος Πύργου και ως Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου να αναστείλουμε οποιαδήποτε πολιτιστική εκδήλωση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις, τους επαγγελματίες της πόλης, τους καλλιτέχνες και τα γραφεία παραγωγής.

Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ο περιορισμός της εξάπλωσης του ιού».

protinews

Share this:
Tags:

-

-