Πρόσφεραν φάρμακα στους συνανθρώπους τους!

Οι μαθητές 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας

Πρόσφεραν φάρμακα στους συνανθρώπους τους!

Μάρτιος 22, 2018 10:30 ΠΜ
Πρόσφεραν φάρμακα στους συνανθρώπους τους!
Τα έδωσαν στο Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Ήλιδας
 
Μια πολύ όμορφη δράση έλαβε χώρα χθες στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Ήλιδας, καθώς οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας πρόσφεραν φαρμακευτικά είδη που είχαν συγκεντρώσει στο πλαίσιο εθελοντικού προγράμματος «Νοιάζομαι και δρω».
«Έχω την τιμή να παραβρίσκομαι στο κοινωνικό ιατρείο και στο κοινωνικό φαρμακείο για να παραδώσουμε τα φάρμακα που μάζεψαν τα ίδια τα παιδιά ως μέρος του εθελοντικού προγράμματος «Νοιάζομαι και δρω» , στο οποίο είμαστε μέλη για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πέρυσι είχαμε σκοπό να αναμορφώσουμε το σχολείο ματς, το καταφέραμε. Μετά πήγαμε στην Κουρούτα και βοηθήσαμε στον καθαρισμό της παραλίας. Φέτος ήρθε η ώρα για άλλου είδους δράση. Ο εθελοντισμός έχει μπει για τα καλά στη ζωή των παιδιών. Μάζεψαν πάρα πολλά φάρμακα και μας εξέπληξε πραγματικά σαν δάσκαλους το πόσο γρήγορα το έκαναν, με τη βοήθεια του Διευθυντή μας και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μπορέσαμε και σήμερα έχουμε την τιμή να δώσουμε στον κ. Αντιδήμαρχο τα φάρμακα που μαζέψαμε», τόνισε ο δάσκαλος του 5ου Δημοτικού Αμαλιάδας. κ. Θοδωρής Παναγιωτόπουλος, που συνόδεψε τα παιδιά.
Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ήλιδας κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος, που παρέλαβε τα φαρμακευτικά είδη, λόγω απουσία τους Δημάρχου Ήλιδας, τόνισε:  «Ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω το πέμπτο δημοτικό σχολείο για αυτή την πρωτοβουλία, τους δασκάλους και ιδιαίτερα τα παιδιά διότι με τον τρόπο αυτό εκδηλώνουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα στις μέρες μας, που πολλές κοινωνικές τάξεις αντιμετωπίζουν προβλήματα».
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019