Πρόσκληση οινοποιών Ηλείας σε συνάντηση εργασίας

Από την Αναπτυξιακή Ολυμπίας

Πρόσκληση οινοποιών Ηλείας σε συνάντηση εργασίας

Ιούνιος 15, 2019 06:00 ΜΜ
Πρόσκληση οινοποιών Ηλείας σε συνάντηση εργασίας
Στα πλαίσια της υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος LEADER
 
 
 
Συνάντηση εργασίας με τους οινοποιούς του Νομού Ηλείας διοργανώνει η Αναπτυξιακή Ολυμπίας, στα πλαίσια της υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος LEADER,  την  Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στα Γραφεία της εταιρείας στα Κρέστενα.  Στην συνάντηση έχει κληθεί να συμμετάσχει και το Επιμελητήριο Ηλείας.
Η συνάντηση γίνεται με την ευκαιρία δύο πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η εταιρεία στα πλαίσια του Προγράμματος LEADER και αφορούν στους οινοποιούς.
Συγκεκριμένα το πρώτο είναι ένα Διατοπικό Σχέδιο με θέμα "οι Δρόμοι του κρασιού της Πελοποννήσου" στο οποίο συμμετέχουν όλες οι Αναπτυξιακές Εταιρείες της Πελοποννήσου.
Βασικοί στόχοι του σχεδίου είναι η ανάδειξη των Πελοποννησιακών Οίνων, η προώθηση του οινοτουρισμού και η ανάπτυξη των δρόμων του κρασιού στην περιοχή μας, η γευσιγνωσία στα οινοποιεία και η σύνδεση του οίνου με τον γαστρονομικό τουρισμό γενικότερα.
Το δεύτερο θέμα της συνάντησης είναι η  1η Προκήρυξη του Τοπικού Προγράμματος για ιδιωτικά έργα, στα πλαίσια της οποίας έχει προκηρυχθεί η Υποδράση 19.2.7.3 με τίτλο, "Συνεργασία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων για διοργάνωση κοινών μεθόδων εργασίας και τη κοινή χρήση εγκαταστάσεων και πόρων καθώς και για την ανάπτυξη και/ή την εμπορία τουριστικών υπηρεσιών, που συνδέονται με τον αγροτουρισμό". 
Στα πλαίσια της υποδράσης  χρηματοδοτούνται ενέργειες συνεργασίας μεταξύ ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων και επομένως ενδιαφέρει τις επιχειρήσεις των οινοποιείων του Νομού.  
Στη συνάντηση θα παρουσιασθούν οι παραπάνω δράσεις και θα διερευνηθεί η δυνατότητα αξιοποίησής τους από τους οινοποιούς.
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019