«Πρώτιστη ανάγκη αποτελεί η εξυπηρέτηση των πολιτών»

Συνάντηση φορέων της Ηλείας με στελέχη τράπεζας Πειραιώς για τα υποκαταστήματα στο Νομό - Τη δωρεά της τράπεζας για την ύδρευση του Επικούριου, εξήρε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

«Πρώτιστη ανάγκη αποτελεί η εξυπηρέτηση των πολιτών»

Ιούλιος 05, 2020 08:00 ΠΜ
«Πρώτιστη ανάγκη αποτελεί η εξυπηρέτηση των πολιτών»

Η εξυπηρέτηση των κατοίκων   στις  περιοχές Ανδρίτσαινας και Βαρθολομιού, κυριάρχησε στη συνάντηση που έγινε χθες με στελέχη της τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα.

Στη συνάντηση που συμμετείχαν ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Διον. Μπαλιούκος και οι βουλευτές Ηλείας κ.κ. Ανδρέας  Νικολακόπουλος, Διον. Καλαματιανός και Μιχ. Κατρίνης, τονίστηκε η ανάγκη λειτουργίας των υποκαταστημάτων στις παραπάνω περιοχές, που παρουσιάζουν και  σημαντικό τουριστικό ενδιαφέρον.

Εξάλλου εκ μέρους του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, υπογραμμίστηκε  η  ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει η ιστορική περιοχή που πλέον μένουν μόνιμα και πολλοί ηλικιωμένοι κάτοικοι, που  δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Ταυτόχρονα ο κ. Μπαλιούκος εξήρε την ενέργεια της τράπεζας Πειραιώς, για τη δωρεά της γεώτρησης από  την οποία υδροδοτήθηκε ο Ναός του Επικούριου που αποτελεί τον Παρθενώνα της Πελοποννήσου και είναι  «πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες, οι οποίοι εν συνεχεία επισκέπτονται και την Ανδρίτσαινα.

Την ανάγκη διατήρησης των υποκαταστημάτων της τράπεζας σε διάφορα σημεία του Νομού, εξέφρασαν και οι παρευρισκόμενοι βουλευτές, που με τη σειρά τους υπογράμμισαν τις μεγάλες ιδιαιτερότητες που υπάρχουν    πλέον στην ύπαιθρο.

Εκ μέρους της διοίκησης της τράπεζας αναμένεται να ληφθούν σχετικές αποφάσεις κατά το προσεχές διάστημα.

 

 

Κώστας Αντωνόπουλος

Share this:
Tags:

-

-