Πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης

Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο - Μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Πύργου

Πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης

Μάιος 23, 2020 08:42 ΠΜ
Πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι στο Λάτσειο  Δημοτικό Μέγαρο, η Δημοτική Αστυνομία του  Δήμου Πύργου.

 «Σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές, τις στιγμές της λοίμωξης COVID-19, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με το Γ.Ν. Νοσοκομείο Πύργου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης.

 Στέλνουμε μήνυμα ζωής, μήνυμα στήριξης στο σύστημα δημόσιας υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας.

Προχωράμε ενωμένοι, όλοι μαζί για να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη αίματος στην Χώρα μας» ανέφερε ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μαρίνος Αχτύπης υπογραμμίζοντας : «Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλούνται οι συμπολίτες μας, οι αιρετοί, οι εργαζόμενοι του Δήμου, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Αθλητικοί Σύλλογοι, ο Εμπορικός Κόσμος, όλοι οι φορείς και σύλλογοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η Δημοτική Αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο σε κάθε ευκαιρία και είναι δίπλα στους δημότες του Πύργου, σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο».

Share this:
Tags:

-

-