Προβληματισμός για την κατάργηση προληπτικού ελέγχου δαπανών Ο.Τ.Α.

Εκφράστηκε στη χθεσινή πανελλαδική σύσκεψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Προβληματισμός για την κατάργηση προληπτικού ελέγχου δαπανών Ο.Τ.Α.

Μάρτιος 15, 2019 08:45 ΠΜ
Προβληματισμός για την κατάργηση προληπτικού ελέγχου δαπανών Ο.Τ.Α.
Συνάντηση εργαζομένων  στις οικονομικές υπηρεσίες των δήμων, προτείνει ο κ. Χρ. Γαρύφαλλος
 
 
Το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι  των οικονομικών υπηρεσιών στους ΟΤΑ α΄ βαθμού, στους οποίους πλέον έχει  περιέλθει ο προληπτικός έλεγχος των δαπανών  των δήμων, βρέθηκε στο επίκεντρο της πανελλαδικής σύσκεψης που έγινε χθες  στην Αθήνα.
Ειδικότερα στη σύσκεψη που συμμετείχε και ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων  δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας και Ζαχάρως κ. Χρ. Γαρύφαλλος, εκφράστηκε έντονος προβληματισμός  για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν για τους υπαλλήλους, στους οποίους πλέον ρίχνεται το «μπαλάκι» των ελέγχων  για τις δαπάνες   στους ΟΤΑ!
Όπως τονίστηκε στη σύσκεψη που έγινε στην κατάμεστη  αίθουσα του ξενοδοχείου «NOVOTEL ATHENES», προκειμένου να μην γίνονται λάθη κατά των προσυμβατικό έλεγχο για τις διάφορες συμβάσεις και αναθέσεις, οι εργαζόμενοι  απευθύνονται σε ειδικούς συνεργάτες, με  ότι συνεπάγεται αυτό για τη λειτουργία των δήμων.
Για το σημαντικό αυτό πρόβλημα εξάλλου, ο κ. Γαρύφαλλος θα προτείνει εντός της  προσεχούς εβδομάδας να γίνει ενημερωτική συνάντηση  των αρμοδίων οικονομικών υπηρεσιών και για τους επτά δήμους της Ηλείας, σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν στην πανελλαδική σύσκεψη, προκειμένου οι εργαζόμενοι να εκφράσουν τη δική τους θέση.
 
Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου