Ψιθυριστά και...άλλα

Ψιθυριστά και...άλλα

Ιούλιος 22, 2016 11:30 ΠΜ
Ψιθυριστά και...άλλα

Έφοδος

Μπορεί να μην έχει αναλάβει ακόμα αντιδήμαρχος υπεύθυνος θεμάτων καθαριότητας ωστόσο ο Δ. Μπέλτσος έκανε μία βόλτα την Τετάρτη το πρωί για να δει εάν δουλεύουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Μάλιστα όπως ο ίδιος έχει πει, έχει γνωρίσει ακόμα και τους οδηγούς των απορριμματοφόρων, προκειμένου να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Ας ελπίσουμε βέβαια ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την δουλειά του και στο μέλλον.

 

Κόντρα

Μιλώντας για κόντρες ενημερώθηκε ότι Περιφερειακός Σύμβουλος έκανε τα παράπονα του, για συνάδελφο του, στον επικεφαλής της παράταξης του, λέγοντας ότι εμφανίζει σαν δικά του έργα τα οποία υλοποιεί η Περιφέρεια. Το ζήτημα βέβαια είναι να παράγεται έργο και όχι το ποιος θα κάνει τον «μαϊντανό» κάτι που κάποιοι φαίνεται ότι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει.

 

Αρχηγού παρόντος

Από την τελευταία επίσκεψη Κατσιφάρα μαθαίνω ότι κάποιοι μάλλον ενοχλήθηκαν λίγο και από εκεί που είχαν περάσει στην κόντρα επίθεση, λες και είχαμε προεκλογική περίοδο, εξαφανίστηκαν. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα…. Ή ότι ετοιμάζουν την αντεπίθεση τους, ή ότι τελείωσαν τα «φίλια πυρά». Ο χρόνος θα δείξει.

SMS 1

Μαθαίνω ότι καθημερινά προσέρχονται επιχειρηματίες προκειμένου να καταθέσουν αιτήσεις εγγραφής στον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου, αλλά δύσκολα βρίσκουν ανταπόκριση, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να επιστρατεύουν δικαστικό επιμελητή για να καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους. Μερικοί μάλιστα από αυτού κατά το παρελθόν ήταν μέλη του εμπορικού συλλόγου και διαγράφτηκαν με διαδικασίες «express»χωρίς οι ίδιοι να γνωρίζουν κάτι.

 

SMS 2

Μάλιστα κάποιοι επιχειρηματίες που προσέρχονται προς εγγραφή στον εμπορικό σύλλογο «τρώνε πόρτα» καθώς κάποιοι θεωρούν ότι κουρείς, ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί δεν μπορούν να είναι μέλη του εμπορικού συλλόγου. Τηνίδια στιγμή που κάποια από τα μέλη του εμπορικού συλλόγου έχουν εγγραφεί στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα στο σύλλογο και ανήκουν στις προαναφερόμενες επαγγελματικές τάξεις. 

protinews

Οι δικοί μας ζουν στην Ηλεία ή αλλού; (Ι)

 

Προχθές γράφαμε για τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκου Μπόλαρη που στερούνταν ουσίας από τα καθημερινά ζητήματα και προβλήματα που βιώνουν οι Έλληνες αγρότες και δη οι Ηλείοι.

  Αλήθεια οι Ηλείοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού; Δεν βλέπουν ότι καθημερινά το εισόδημα των Ηλείων αγροτών εξανεμίζεται με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης;

Αυτά τα είπαν στον κ. Μπόλαρη;

 

 

Οι δικοί μας ζουν στην Ηλεία ή αλλού; (ΙΙ)

 

Είπαν οι Ηλείοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Μπόλαρη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νομού με το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό; Του μετέφεραν ότι ένα μεγάλο ποσοστό Ηλείων αγροτών δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αφού δεν μπορούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές;

Αυτά του τα είπαν; Καλές οι καινοτομίες, η ποιότητα των προϊόντων κύριοι Ηλείοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρώτα πρέπει να επιλυθούν μια σειρά άλλα ζητήματα που ταλανίζουν χρόνια τώρα τον αγροτικό κόσμο.

 Εκτός και αν δεν ζείτε στην Ηλεία αλλά σε άλλη πόλη ή χώρα!

Σας τα έλεγα

Σας τα έλεγε ο Ωτακουστής από χθες. Ετοιμάζονται συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες θα κατατεθούν στον Α. Κατσιφάρα ώστε με τη σειρά του να προωθήσει τα έργα. Χθες έγινε η πρώτη συνάντηση στο δημαρχείο Ήλιδας παρουσία του Γ. Γεωργιόπουλου και θα ακολουθήσουν και άλλες. Μη μου πείτε πως δεν σας τα έλεγα!

 

Αναταραχή

Τώρα γιατί επικρατεί αναταραχή, δεν γνωρίζω. Το μόνο που ξέρω είναι πως στον συγκεκριμένο δήμο και όσο περνά ο καιρός οι υποψήφιοι για μια θέση αντιδημάρχου «ακονίζουν τα σπαθιά τους». Όπως δε πληροφορούμε, έχουν σχηματιστεί και ολιγομελής ομάδες στήριξης. Νεότερα εντός των ημερών.

 

 

SMS

 Τι γίνεται με τα Κέντρα Υγείας; Είναι ξεχασμένα από το θεό ή κάνω λάθος; Στη Γαστούνη δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα για μέρες και κανείς δεν… συγκινείται. Στη Βάρδα ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι  Σύλλογοι και η Εκκλησία  και  συγκέντρωσαν χρήματα για το ασθενοφόρο και για τα υλικά του Κ.Υ. Είναι δύσκολο για κάποιους να κατανοήσουν ότι αν τα Κ.Υ. απαξιωθούν,  στα Νοσοκομεία του Νομού –που όλοι γνωρίζουμε πως λειτουργούν- θα φορτωθεί  ένα επιπλέον βάρος; Μάλλον είναι πολύ δύσκολο…

 

 

ΑΠΟΡΙΑ

Διαβάζω ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδας και οι αρχές ασφαλείας βρίσκονται σε συναγερμό σε όλο το μήκος των ανατολικών συνόρων. Εύλογη  λοιπόν η απορία του κάθε σκεπτόμενου πολίτη: Έπρεπε να γίνει πραξικόπημα στην Τουρκία για να αποκτήσει και πάλι σύνορα η Ελλάδα;

 

Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019