Σαμπανέι και επίσημα!

ΠΑΟ Βάρδας

Σαμπανέι και επίσημα!

Αύγουστος 19, 2019 07:29 ΠΜ
Σαμπανέι και επίσημα!
Επιστροφή στα πράσινα για τον Αχαιό ποδοσφαιριστή
Στην απόκτηση και την επίσημη ανακοίνωση του Θοδωρή Σαμπανέι προχώρησε ο ΠΑΟ Βάρδας. Ο Αχαιός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τα πράσινα και πριν από τρία χρόνια, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία. Ο Σαμπανέι, φεύγοντας από τον Παμβουπρασιακό, μετακινήθηκε στην Αχαϊκή, ενώ πέρσι έπαιξε στον Ναυπακτιακό. Πρόκειται για μια σημαντική επιστροφή, καθώς ενδιαφέρον για τον Σαμπανέι είχε δείξει και η Ζάκυνθος.
Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ-Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ είναι πλέον ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΑΜΠΑΝΕΪ καθώς υπήρξε  επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στους πράσινους. Ευχόμαστε στον Θεόδωρο υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα!!!».
Ευχαριστήριο
Ο ΠΑΟ Βάρδας ΙΕΚ-ΣΜΑΡΝΑΚΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς το χορηγό της ομάδας μας "John Deere Αθανασούλης". Για 3η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός και βασικός χορηγός στην προσπάθεια που καταβάλλει η "Μπάρτσα" και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο μας. Η οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας ΙΕΚ-ΣΜΑΡΝΑΚΗ του εύχεται πάντα υγεία και καλές δουλείες στις  επιχειρήσεις του.
 
Share this:
Tags:

-

-