Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα διαρκείας

ΠΑΟ Βάρδας – ΙΕΚ Σμαρνάκη

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα διαρκείας

Αύγουστος 12, 2019 09:45 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα διαρκείας

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί οι κάρτες διαρκείας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ - Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει το σύλλογο στη Γ’ Εθνική.
Η ομάδα μας σε μια προσπάθεια της να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια, επεδίωξε στην έκδοση των καρτών, δελεάζοντας τους φιλάθλους της έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εντός έδρας ματς.
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης  από τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Βάρδας από τις 18.00 έως 21.00 καθημερινά . Οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ - Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ έχοντας τη δική τους κάρτα στηρίζουν εμπράκτως τα αγωνιστικά τμήματα.

 

Διπλές προπονήσεις  από σήμερα

Όσον αφορά τα του καθαρά αγωνιστικού περιεχομένου, η χθεσινή μέρα ήταν μέρα ξεκούρασης καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε ρεπό, αλλά από σήμερα ο Ντίνος Σπυρόπουλος ανεβάζει στροφές καθώς οι προπονήσεις θα είναι διπλές με το πρόγραμμα να ποικίλει. Από κει πέρα πιθανό είναι την Τετάρτη να δοθεί ένα φιλικό, ενώ οι «πράσινοι» της Βουπρασίας κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που κινούνται στο χώρο της επίθεσης.

Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019