Το σίριαλ συνεχίζεται!

ΑΠΟΨΕΙΣ

Το σίριαλ συνεχίζεται!

Απρίλιος 02, 2018 08:00 ΜΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Θοδωρής Λάμπρος
Το σίριαλ συνεχίζεται!

Γράφει ο Θοδωρής Λάμπρος

Διευθυντής Σύνταξης

thlabros@hotmail.com

 

Τελειωμό φαίνεται πως δεν έχει το πολύκροτο όπως έχει εξελιχθεί σίριαλ της Ολυμπίας Οδού στο τμήμα που μας αφορά.

  Μετά μάλιστα και τις αποκαλύψεις του ελεγκτικού συνεδρίου για την Ολυμπία Οδό και την παράταση που πήρε ο φάκελος μεγάλου έργου για να εγκριθεί, η αγωνία για την Ηλεία μεγαλώνει στο κατακόρυφο για το τι τελικά θα γίνει με τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος.

  Για ακόμη μια φορά θα επισημάνουμε ότι ο αρμόδιος Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης είχε δεσμευθεί από το αναπτυξιακό συνέδριο της Πάτρας τον Φεβρουάριο ότι ο αυτοκινητόδρομος θα κατασκευαστεί και μάλιστα η θετική απάντηση θα ερχόνταν από τις Βρυξέλλες μέσα μέσα στον Μάρτιο. Ο Μάρτιος όμως πέρασε και μπήκαμε αισίως στον Απρίλιο όπου αναμένεται η απάντηση για τον φάκελο μεγάλου έργου που αφορά την Ολυμπία Οδό και το τμήμα που αφορά.

  Άρα κύριε Σπίρτζη μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις σας για το τμήμα Πάτρα – Πύργος έχουν μείνει όνειρο Θερινής Νυκτός. Ευελπιστούμε ότι μέσα στον Απρίλιο θα δοθεί το «πράσινο φως» και θα δούμε επιτέλους μπουλντόζες στο τμήμα Πάτρα – Πύργος.

   Βεβαίως για την μεγάλη καθυστέρηση και κωλυσιεργία που έχει σημειωθεί για το τμήμα Πάτρα – Πύργος δεν φταίει μόνο ο αρμόδιος Υπουργός αλλά και οι τοπικοί «άρχοντες» με πρώτο τον περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα.

 Τόσο ο κ. Κατσιφάρας όσο και οι Ηλείοι αιρετοί «άρχοντες» όπως οι Δήμαρχοι, οι τοπικοί Βουλευτές και οι παραγωγικές τάξεις του τόπου κοιμούνται για ακόμη μια φορά τον ύπνο δικαίου και καμία στην ουσία ουσιαστική ενέργεια δεν έχουν πάρει για το μείζον αναπτυξιακό έργο.

 Βεβαίως τα υπομνήματα, οι αναφορές και οι μεμονωμένες επισκέψεις στην Αθήνα από τον Περιφερειάρχη και τους τοπικούς μας «άρχοντες» είναι πράγματα τα οποία έχουν γίνει και συνεχίζονται να γίνονται.

 Δεν φτάνουν όμως κύριε Περιφερειάρχα, κύριοι τοπικοί Βουλευτές της Ηλείας, κύριοι Δήμαρχοι της Ηλείας και κύριοι των παραγωγικών τάξεων του νομού (Επιμελητήριο, σωματεία, συνδικάτα, σύλλογοι).

 Εσείς έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την τεράστια καθυστέρηση που έχει σημειωθεί  για το νέο τμήμα Πάτρα – Πύργος η κατασκευή του οποίου θα σώσει χιλιάδες ζωές και θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην πολύπαθη Ηλεία.

 

 

Share this:
Tags:

Η Εξάπλωση του Κορωνοϊού Live Map