Σπουδαία κίνηση με Διαμαντόπουλο

Α.Σ.Σ Αμαλιάδας

Σπουδαία κίνηση με Διαμαντόπουλο

Ιούλιος 06, 2020 09:02 ΠΜ
Σπουδαία κίνηση με Διαμαντόπουλο

Με τα χρώματα του ΑΣΣ Αμαλιάδας θα αγωνίζεται τη νέα χρόνια ο Πυργιώτης άσος Παναγιώτης Διαμαντόπουλος.  Ο 23χρονος αθλητής ήταν στις κορυφαίες θέσεις των επιλογών του τεχνικού τιμ  και η απόκτηση του δυναμώνει πολύ την περιφερειακή δύναμη της ομάδας. Ο ύψους 1.94 σούτινγκ Γκαρντ την σεζόν που πέρασε αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό της ομάδας της ΕΑΠ. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ηρακλή Πύργου , Έσπερου ΑΟΠΑ και Παναχαϊκής
Η παρουσία του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των Ηλείων αθλητών που θα αγωνίζονται στην Αμαλιάδα την νέα χρονιά .Νέος , φιλόδοξος αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόκληση και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του,  δήλωσε :
«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στην ομάδα της Αμαλιάδας η οποία είναι ανερχομένη δύναμη και θα εκπροσωπεί την Ηλεία σε υψηλό επίπεδο.
Είναι κάτι το όποιο ο τόπος το έχει ανάγκη και πρέπει να το στηρίξει. Έτσι λοιπόν θέλω να είμαι ένα κομμάτι αυτός της συλλογικής προσπάθειας δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτόν μέσα στο γηπέδου.
Τέλος θα άθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΕΑΠ η όποια με βοήθησε και με στήριξε σε όλα, εντός και εκτός παρκέ δείχνοντας με το παραπίνω τι θα πει οικογένεια στα πλαίσια μιας ομάδας».

Share this:
Tags:

-

-