Στη γειτονιά των αγγέλων

«Έφυγε» την ημέρα που επρόκειτο να πάει για πρώτη φορά στο σχολείο…

Στη γειτονιά των αγγέλων

Σεπτέμβριος 12, 2019 09:00 ΠΜ
Στη γειτονιά των αγγέλων
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε  από χθες το Πελόπιο αλλά και η ευρύτερη περιοχή, από το ξαφνικό χαμό του 6χρονου Άγγελου, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Ο άτυχος Άγγελος που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τους συμμαθητές του, αφού  χθες θα πήγαινε για πρώτη φορά στο σχολείο, νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Νοσοκομείο, όπου αρχικά είχε διακομιστεί στο Καραμανδάνειο με πολύ υψηλό πυρετό.
Το διάστημα  που μεσολάβησε οι ιατροί του ΠΝ του Ρίου, έδωσαν πραγματική «μάχη»,   χορηγώντας φαρμακευτική αγωγή και κρατώντας το παιδί σε τεχνητό κώμα, για να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΩΤΗΣ», προχθές παρουσίασε σημαντική βελτίωση η κατάσταση της υγείας του, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί η υποστήριξη  και να αγκαλιάσει  τη μητέρα του…
Ωστόσο στις 2 περίπου χθες τα ξημερώματα η υγεία του  6χρονου επιδεινώθηκε ξαφνικά, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή, προκαλώντας σοκ στους γονείς του αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, για τον αναπάντεχο χαμό του αγγελουδιού. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , στον άτυχο Άγγελο διενεργήθηκε χθες νεκροψία-νεκροτομή (τα αποτελέσματα των εξετάσεων πρόκειται να βγουν σε αρκετό χρονικό διάστημα), προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν στο θάνατο, πριν γνωρίσει τι σημαίνει ζωή…
Η κηδεία του μικρού παιδιού θα γίνει στις 11 σήμερα το πρωί, από τον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Πελοπίου.
Η «ΠΡΩΤΗ» εκφράζει  τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου. 
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019