Στην Τσεχία το Γυμνάσιο Γαστούνης

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Στην Τσεχία το Γυμνάσιο Γαστούνης

Ιανουάριος 10, 2019 06:30 ΜΜ
Στην Τσεχία το Γυμνάσιο Γαστούνης
Το Γυμνάσιο Γαστούνης κατά το τρέχον σχολικό έτος συμμετέχει σε δύο ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+. Στο πλαίσιο του 2ου ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο "No Need for Another Toy, Water is our Essential Joy"  στο οποίο συμμετέχει το σχολείο, πραγματοποιήθηκε στο Plzen της Τσεχίας η πρώτη συνάντηση του προγράμματος την εβδομάδα  9-14 Δεκεμβρίου. Μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Γαστούνης ταξίδεψαν στην Τσεχία και συναντηθήκαν με μαθητές και καθηγητές από Τουρκία, Τσεχία, Ιταλία και Πορτογαλία.
Συμμετείχαν οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης Καραφλού Δήμητρα, Κουκουζέλη Γεωργία και Μπαχαρή Μαρία και οι εκπαιδευτικοί κ. Όλγα Γιάντσιου καθηγήτρια-υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος και η κ. Ντεϊμεντέ Σοφία Υποδιευθύντρια του σχολείου. Μαθητές και καθηγητές επισκέφτηκαν και γνώρισαν το Plzen, αξιοθέατα, μουσεία της περιοχής καθώς και τόπους που είχαν άμεση σχέση με το θέμα του προγράμματος. 
Ανάμεσα στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν έγινε και ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του επίσημου λογότυπου του προγράμματος. Μάλιστα, το λογότυπο του Γυμνασίου Γαστούνης κέρδισε την πρώτη θέση.  Οι μαθητές και οι καθηγητές επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολύ όμορφες αναμνήσεις.
 
Share this:
Tags:

ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΣΜΥΡΝΗΣ -IZMIR MARCHE (σε δύο εγγραφές, 1η έτους 1908 και 2η έτους 2003)