Στήριξη χιλιάδων άπορων ανθρώπων

Από την υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου Πύργου κατά την περίοδο των εορτών

Στήριξη χιλιάδων άπορων ανθρώπων

Ιανουάριος 11, 2018 03:00 ΜΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Στήριξη χιλιάδων άπορων ανθρώπων
«Χείρας βοηθείας» σε χιλιάδες πολίτες που αντιμετωπίζουν  έντονα προβλήματα ανέχειας, προσέφερε κατά την περίοδο των εορτών η υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου Πύργου.
Υπολογίζεται ότι περισσότερες από 1000 οικογένειες ενισχύθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσα από τα προγράμματα  που υλοποιούνται με τη συμμετοχή του δήμου (ΚΕΑ, επισιτιστική βοήθεια κλπ.), ενώ το επόμενο διάστημα θα λάβουν και οι υπόλοιποι παροχές από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
Ταυτόχρονα όμως η υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου  έδειξε την αλληλεγγύη της σε ανθρώπους που δεν είναι δικαιούχοι των παραπάνω προγραμμάτων, ενώ υπήρξε βοήθεια σε  άστεγους, ανήμπορους και γενικότερα μοναχικούς ανθρώπους που υπάρχουν τριγύρω μας…
 «Η κοινωνική Πρόνοια του δήμου Πύργου στις γιορτές ήταν δίπλα στους ανθρώπους αυτούς.  Έχουμε κοινωνικούς λειτουργούς και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι θέλουν βοήθεια. Αυτοί οι άνθρωποι μπαίνουν στα κοινωνικά προγράμματα. Στο δήμο καλύψαμε πάνω από 1000 οικογένειες  με τη στήριξη του δημάρχου κ. Γαβρ. Λιατσή και με ανθρώπους προσφοράς όπως ο σεβ. Μητροπολίτης κ. Γερμανός και  οι επιχειρηματίες Τοπιτζής, Μπαντούνας και  αφοί Μαλλιόπουλοι στην πλατεία Αυγερινού, προς την κοινωνική πρόνοια του δήμου Πύργου» δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης δήμου Πύργου κ. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου.
 
Share this:
Tags:

Η απομάκρυνση του πάγου πήγε τελείως στραβά