Στο ίδιο «έργο» θεατές!

Αναβλήθηκε και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

Στο ίδιο «έργο» θεατές!

Αύγουστος 13, 2019 08:45 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Στο ίδιο «έργο» θεατές!
«Μετέωρο» το θέμα της φύλαξης του λιμανιού Κατακόλου…
 
Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η  χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, αφού  προσήλθαν μόλις 15 σύμβουλοι στην αίθουσα συνεδριάσεων του σώματος, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο!
Μεταξύ των θεμάτων που επρόκειτο να συζητηθούν ήταν  και η έγκρισης της υπ’ αριθμ. 113/2019 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου», με την οποία εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2019, η οποία αφοράει την φύλαξη του λιμανιού.
Το συγκεκριμένο ζήτημα  είναι η τρίτη φορά που δε συζητείται (!), αφού  δύο φορές δε σημειώθηκε απαρτία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ την πρώτη καταψηφίστηκε η είσοδός του στο σώμα ως  κατεπείγον θέμα προ ημερήσιας διάταξης!
Επίσης στα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Ηλείας και των 7 Καλλικρατικών Δήμων για το έργο με τίτλο: «Χρηματοδότηση και τιμολογιακή πολιτική για την εκτέλεση του έργου της προσωρινής ενδιάμεσης λύσης μέχρι την έναρξη λειτουργίας του έργου: «Κινητή Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Νομού Ηλείας 2018-2020».
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019