Στο πλευρό των δικηγόρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος

Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας

Στο πλευρό των δικηγόρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος

Δεκέμβριος 13, 2019 02:00 ΜΜ
Στο πλευρό των δικηγόρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος
Πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού συλλόγου Ηλείας προκειμένου να τον επισκεφτεί στο Προεδρικό Μέγαρο. Η πρόσκληση αυτή για την επίσκεψη έγινε σε ανταπόδοση της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας πριν από δύο χρόνια όπου είχε ανακηρυχτεί επίτιμος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας. Ήδη από τότε ο κ. Παυλόπουλος είχε προσκαλέσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου να τον επισκεφτούν στο Δικηγορικό Μέγαρο. Πρόσφατα η πρόσκληση αυτή ανανεώθηκε και καθορίστηκε η συνάντηση για σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019. 
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διοικητικού Συλλόγου Ηλείας, ο πρόεδρος Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, η αντιπρόεδρος Μαρίνα Μπεβούδα, ο γενικός γραμματέας Σπύρος Λιατσής, η ταμίας Ακριβή Κατσιαδράμη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Πάνος Μπράμος, Θανάσης Δάρρας, Μαριάνα Σταθοπούλου και Γιάννης Γεωργουλόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων του Προεδρικού Μεγάρου, εκεί όπου γίνονται και οι συζητήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Πολιτικούς Αρχηγούς και είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν σε διάφορα θέματα που σχετίζονται και με την κατάσταση της δικαιοσύνης στη Χώρα μας αλλά και στην γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σε διάφορους τομείς. Ο πρόεδρος επανέλαβε ότι διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις από την επίσκεψη του στο Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας, την εκτίμηση και την αγάπη με την οποία τον είχαν περιβάλει τότε οι δικηγόροι του Πύργου πολλοί από τους οποίους υπήρξαν και φοιτητές του στο Πανεπιστήμιο. Η συνάντηση είχε διάρκεια μισής ώρας και μετά την ολοκλήρωση της και με εντολή του κ. Παυλόπουλου ακολούθησε ξενάγηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας στους χώρους του Προεδρικού Μεγάρου. Ο Πρόεδρος προφέρθηκε επίσης να συνδράμει τον δικηγορικό σύλλογο Ηλείας σε οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζει καθώς επίσης και να τον στηρίξει σε μελλοντικές εκδηλώσεις οι οποίες και προγραμματίζονται από το Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας και θα μπορούσαν να έχουν την στήριξη της Προεδρίας της Δημοκρατίας και για το λόγο αυτό η επικοινωνία ανανεώθηκε και θα επαναληφθεί σε εύθετο χρόνο. 
Τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας προσέφεραν στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως δώρο ένα αναμνηστικό καλάθι με προϊόντα του Νομού Ηλείας το οποίο έγινε αποδεκτό με πολύ ενθουσιασμό από τον πρόεδρο ο οποίος τόνισε ότι τα περισσότερα από αυτά, κυρίως τους οίνους του ήταν γνωστά και έγινε αποδεκτό με και έγινε αποδεκτό με πολύ ικανοποίηση από τον ίδιο. 
 
Share this:
Tags:

Η Εξάπλωση του Κορωνοϊού Live Map