Στόχος η ανάπτυξη των υδάτινων πόρων και των παραλίμνιων περιοχών

Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες

Στόχος η ανάπτυξη των υδάτινων πόρων και των παραλίμνιων περιοχών

Μάρτιος 20, 2017 03:30 ΜΜ

Ποικίλα περιβαλλοντικά θέματα ευρωπαϊκού χαρακτήρα για την ανάπτυξη των υδάτινων πόρων και των παραλίμνιων περιοχών συζητήθηκαν στην Ετήσια που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης εκτός των άλλων,  συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία, την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία του Συμφώνου των Δημάρχων και το ρόλο του Δικτύου ως φορέα υποστήριξης των μελών του για να ενταχθούν στο Σύμφωνο των Δημάρχων.

 Στο Δίκτυο συμμετέχουν οι 37 Δήμοι της χώρας: Αγράφων, Αγρινίου, Αιγιαλείας, Ακτίου – Βόνιτσας, Αμφιλοχίας, Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Αργιθέας, Βέροιας, Βόλβης, Δομοκού, Δωδώνης, Δωρίδος, Έδεσσας, Ζηρού, Ήλιδας, Θέρμου, Θηβαίων, Ιωαννιτών, Καλαβρύτων, Καρδίτσας, Καρπενησίου, Λάρνακας Κύπρου, Λαμιέων, Λίμνης Πλαστήρα, Μαραθώνος, Ναυπακτίας, Νικολάου Σκουφά, Ορχομενού, Παραλιμνίου Κύπρου, Παρανεστίου, Σερβίων – Βελβεντού, Σοφάδων, Χερσονήσου καθώς και η Κοινότητα Βορόκληνης Κύπρου.

Επίσης συμμετέχουν ως Συνδεδεμένα Μέλη η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης (ΕΚεΠΕΚ) και η Κοινότητα Αλάσσας Κύπρου.

Share this:
Tags:

ΠΕΡΙ.. ΗΛΕΙΑΣ | Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας Κ. Λάμπρου