«Στόχος η σωστή παροχή υπηρεσιών υγείας προς τον Ηλείο πολίτη»

Καθήκοντα αναλαμβάνει ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Χρ. Χριστόπουλος

«Στόχος η σωστή παροχή υπηρεσιών υγείας προς τον Ηλείο πολίτη»

Ιανουάριος 13, 2020 12:30 ΜΜ
«Στόχος η σωστή παροχή υπηρεσιών υγείας προς τον Ηλείο πολίτη»
Η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου, σε συνδυασμό με τη σωστή παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους Ηλείους πολίτες,  αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα του νέου διοικητή κ. Χρ. Χριστόπουλου, ο οποίος αύριο αναλαμβάνει επίσημα τα «ηνία» του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Ο κ. Χριστόπουλος ουσιαστικά «επιστρέφει» σε έναν ιδιαίτερα γνώριμο χώρο γι’ αυτόν, αφού από το 2005 έως το 2016 διετέλεσε με επιτυχία διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πύργου, την οποία με δική πρωτοβουλία ίδρυσε.
Σε αυτή τη προσπάθεια ο νέος διοικητής του ιδρύματος ζητάει τη συμπαράσταση των τοπικών και θεσμικών φορέων, καθώς και των πολιτών, ενώ αναγκαία κρίνεται και η στήριξη εκ μέρους της πολιτείας για την αντιμετώπιση  ζητημάτων και προβλημάτων, που επί σειρά ετών απασχολούν το Νοσοκομείο στην πρωτεύουσα του Νομού.
Ο Χρήστος Χριστόπουλος  γεννήθηκε στην Πάτρα, όπου τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές στο 2ο Λύκειο Αρρένων και  σπούδασε στο πανεπιστήμιο Μερσίνας Ιταλίας. Έκανε ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας όπου υπηρέτησε επί 25 έτη. Η ειδικότητά του είναι γενικός χειρουργός και  η εξειδίκευση του είναι στην Εντατική Θεραπεία. Υπήρξε προϊστάμενος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, παράλληλα με τη θέση του στη Νίκαια και από το 2005 ήλθε στον Πύργο, όπου κέρδισε με κρίση τη θέση του Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και ίδρυσε τη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο του Πύργου. Στον Πύργο ήταν από το 2005 έως το 2016 και  απήλθε  πάντα ως διευθυντής της ΜΕΘ. Έχει διδακτορική διατριβή, διετέλεσε διευθυντής  της ιατρικής υπηρεσίας  και  διευθυντής του Χειρουργικού τομέα στο Νοσοκομείο του Πύργου.
 
Share this:
Tags:

-

-