Συναγερμός στον Βόλο - Θετικός στον κορωνοϊό 77χρονος Γερμανός

Είχε κάνει το τεστ στη Γερμανία, βγήκε αρνητικό, ήρθε στο εξοχικό που διατηρεί στο Πήλιο όπου και εκδήλωσε συμπτώματα της νόσου Covid-19

Συναγερμός στον Βόλο - Θετικός στον κορωνοϊό 77χρονος Γερμανός

Μάρτιος 26, 2020 09:34 ΠΜ
Συναγερμός στον Βόλο - Θετικός στον κορωνοϊό 77χρονος Γερμανός

Το δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού, επιβεβαιώθηκε χθες στο Νοσοκομείο Βόλου και πρόκειται για έναν 77χρονο Γερμανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπως προτάσσει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, καθώς το Πανεπιστημιακό είναι το Νοσοκομείο αναφοράς του ιού στη Θεσσαλία.

Ο 77χρονος διατηρεί εξοχική κατοικία στον Πλατανιά και η είδηση χθες ότι νοσεί από κορωνοϊό κινητοποίησε κατοίκους και Αρχές, προκειμένου να ιχνηλατηθούν οι επαφές που είχε και να τεθούν σε καραντίνα.
Χθες τόσο ο Δήμος Ν. Πηλίου, όσο και η αστυνομία κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βρουν όσους ήρθε σε επαφή ο 77χρονος και να τους ενημερώσουν σχετικά.

Οι πληροφορίες θέλουν ο 77χρονος να βρισκόταν στη Γερμανία, όπου είχε κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό. Αυτό βγήκε αρνητικό και ο 77χρονος αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και στο εξοχικό του, για να περάσει εδώ αυτές τις ταραγμένες ημέρες.

Μετά και τη χθεσινή επιβεβαίωση του κρούσματος, τέθηκε σε καραντίνα η σύζυγός του, αλλά και ορισμένοι επαγγελματίες της περιοχής με τις οικογένειες του, που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

Πηγή: magnesianews.gr

Share this:
Tags:

-

-