Συνάντηση …με νόημα δημάρχων «πρυτάνεων»!

Ανταλλαγή απόψεων από τους δημάρχους Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Συνάντηση …με νόημα δημάρχων «πρυτάνεων»!

Αύγουστος 10, 2019 11:55 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Κώστας Αντωνόπουλος
Συνάντηση …με νόημα δημάρχων «πρυτάνεων»!
«Επί τάπητος» και η εκλογική επιτυχία …το 2023!
 
 
Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους δήμους τους, είχαν χθες οι δήμαρχοι Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ.κ. Σάκης Μπαλιούκος και  Γεώργιος Ιωακειμίδης αντίστοιχα, στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε  στην Κρέστενα.
Πρόκειται για  δύο … «πρυτάνεις» της τοπικής αυτοδιοίκησης στη χώρα μας, αφού ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη εκλέχτηκε για 7η συνεχή φορά στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ενώ ο κ. Μπαλιούκος για 6η συνεχόμενη φορά, ακολουθώντας «κατά πόδας»  τον κ. Ιωακειμίδη! 
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις απόψεις και εμπειρίες που αντάλλαξαν,  ήταν πως θα καταφέρουν και πάλι να έχουν σίγουρη εκλογική επιτυχία το 2023…!
Άλλωστε και το 2014, μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη του στις τότε δημοτικές εκλογές, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων είχε δηλώσει ότι θα είναι η τελευταία του θητεία, ευχαριστώντας συγχρόνως τους συνδημότες του για το «ωραίο ταξίδι» που του χάρισαν. 
Ωστόσο τα τελευταία χρόνια της απερχόμενης  δημοτικής περιόδου, ο κ. Μπαλιούκος δέχτηκε αλλεπάλληλες επισκέψεις από πολίτες αλλά και τοπικούς φορείς προκειμένου να θέσει ξανά υποψηφιότητα, κάτι που επέδρασε καταλυτικά στην απόφασή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα  τον περασμένο Μάιο και να κερδίσει με  πανηγυρικό τρόπο τις εκλογές για 6η συνεχή φορά!
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει εξάλλου και με το δήμαρχο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ο οποίος εκλέγεται από το 1994 στη θέση του δημάρχου και όπως δείχνουν τα πράγματα …έπεται και συνέχεια μετά και τη σημαντική  αποδοχή, που έχει από τους δημότες της περιοχής του.
Άλλωστε το «κοινό σημείο» και των δύο αυτοδιοικητικών προσώπων είναι η μεγάλη  εκτίμηση αλλά και εμπιστοσύνη που υπάρχει στα πρόσωπά τους από την πλειοψηφία του κόσμου, γεγονός που  τους οδηγεί να εκλέγονται αλλεπάλληλες φορές,  ενώ τα «πάντα ρει» για το μέλλον, σύμφωνα με όσα λέχθηκαν στη χθεσινή συνάντηση, αντικείμενο της οποία ήταν και οι εκλογικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν στα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης.
 
Share this:
Tags:

COSMOTE Fiber: 150.000 γραμμές Fiber To The Home μέσα στο 2019