Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Πύργου Αθανάσιο Δασκόπουλο

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Πύργου Αθανάσιο Δασκόπουλο

Νοέμβριος 12, 2019 12:15 ΜΜ
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Πύργου Αθανάσιο Δασκόπουλο
Συζητήθηκαν οι στόχοι της Ομάδας καθώς και η μελλοντική συνεργασία με την Φιλαρμονική Πύργου για διάφορες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις
 
*Στα τέλη του μήνα η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου για τον Ηλείο αγωνιστή του 1821 Χαράλαμπο Βιλαέτη
 
Τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Πύργου «ΑΠΟΛΛΩΝ» κ. Αθανάσιο Δασκόπουλο επισκέφθηκε πριν δυο μέρες η ιδρυτική Ομάδα Πρωτοβουλίας για την Ανάδειξη και Προβολή του 1821 στην Ηλεία.
  Τα μέλη της Ομάδας με επικεφαλής τον Οργανωτικό υπεύθυνο Θοδωρή Λάμπρο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κ. Δασκόπουλο για την σύσταση της Ομάδας Πρωτοβουλίας και τις μελλοντικές δράσεις ενόψει και των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.
 Επίσης στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε και η Οργάνωση της Εκδήλωσης που αφορά την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Κουρκούτα για τον Ηλείο αγωνιστή Χαράλαμπο Βιλαέτη που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα. Συνδιοργανωτές της εν λόγω εκδήλωσης είναι η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και η Φιλαρμονική Πύργου.
  Μέσα από γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Δασκόπουλο αποφασίστηκε η συνεργασία της Ομάδας Πρωτοβουλίας με την Φιλαρμονική Πύργου πάνω σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.
 Μετά το τέλος της συνάντησης ο Οργανωτικός Υπεύθυνος Θοδωρής Λάμπρος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας συνάντηση με τον πρόεδρο της Φιλαρμονικής Πύργου «ΑΠΟΛΛΩΝ» κ. Αθανάσιο Δασκόπουλο. Η συνάντησή μας αυτή εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα πραγματοποιήσει η Ομάδα Πρωτοβουλίας για την Ανάδειξη και προβολή του 1821 στην Ηλεία με πολιτιστικούς συλλόγους, σωματεία και με τους τοπικούς φορείς του νομού προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τις δράσεις και τον προγραμματισμό μας ενόψει των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα και αφορά την παρουσίαση του βιβλίου του ιδρυτικού μας μέλους Γιώργου Κουρκούτα που αφορά τον Ηλείο αγωνιστή Χαράλαμπο Βιλάετη. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης αυτής θα είναι η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και η Φιλαρμονική Πύργου.
 Έγινε μια πολύ γόνιμη συζήτηση με τον κ. Δασκόπουλο και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε ώστε να μπορέσει ο καθένας από την πλευρά του να βάλει ένα μικρό λιθαράκι για την προβολή και ανάδειξη του 1821 στην Ηλεία».
Με την σειρά του ο κ. Δασκόπουλος αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας για αυτή τους την επίσκεψη τόνισε ότι η Φιλαρμονική Πύργου θα είναι αρωγός και θα υποστηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την πολύ σημαντική όπως τόνισε προσπάθεια που ξεκινά η Ομάδα Πρωτοβουλίας για το 1821 στην Ηλεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα ιδρυτικά μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Φώτης Βερβίτας, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Κουρκούτας και Γιώργος Μαρκόπουλος που αναφέρθηκαν με την σειρά τους στους στόχους και της δράσεις της Ομάδας.
 
Share this:
Tags:

-

-