Συντονισμός για αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

Μεταξύ Αχαΐας και Ηλείας

Συντονισμός για αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

Αύγουστος 23, 2019 08:05 ΠΜ
Συντονισμός για αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών
Συνεδρίασε το τοπικό συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας δήμου δυτικής Αχαΐας
 
 
Η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών στις περιοχές μεταξύ Αχαΐας και Ηλείας,  βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης του τοπικού συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας, που  έγινε στο πρώην δημαρχείο της δημοτικής ενότητας Ωλενίας.
Στη συνάντηση συγκεκριμένα που έγινε ύστερα από εισήγηση του νεοεκλεγέντος δημάρχου της δυτικής Αχαΐας Σπύρου κ. Ν. Μυλωνά, συμμετείχαν οι κ.κ.Νίκος Ρουμελιώτης, διοικητής νομού Αχαΐας της Π.Υ, Ανδρέας Στεμπίλης διοικητής Π.Υ στη ΒΙ.ΠΕ, Αργύρης Φαλίδας διοικητής Π.Υ. Λεχαινών, η κα.Παναγιωτίδη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο Αθανάσιος Ραυτακόπουλος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του δήμου δυτικής Αχαΐας κ.α.
Σύμφωνα με το pelop.gr ,   ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας σημείωσε την ανάγκη «να γίνουμε όλοι κοινωνοί του συνόλου των δράσεων της πολιτικής προστασίας τονίζοντας την συμβολή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, της αποκεντρωμένης διοίκησης, της αστυνομίας, των προέδρων, των συμβούλων των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και των εθελοντών στην πρόληψη, στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών.
Στις επόμενες μέρες εξάλλου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της πολιτικής προστασίας, ώστε να υπάρξει αλληλοενημέρωση και συντονισμός δράσεων της νέας δημοτικής αρχής με τους φορείς και υπηρεσίες που εμπλέκονται στην πολιτική προστασία.
 
Share this:
Tags:

-

-