Τα «έψαλλε» στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ίβιτς

«Πολύ light τα όσα ζήσατε. Όποιος δεν θέλει...»

Τα «έψαλλε» στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ίβιτς

Νοέμβριος 12, 2019 04:30 ΜΜ
Τα «έψαλλε» στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ίβιτς
Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Κ. μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για όσα έγιναν (και) μετά το ματς και την αντίδραση των οπαδών, έκανε λόγο για 2, 3 άτομα που κάνουν άνω-κάτω την ομάδα.
Το γεγονός της ήττας με 3-2 σκορ από τον Παναθηναϊκό, σε αγώνα που έως το 67' ήταν στο 0-2, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την απογοήτευση του Ίλια Ίβιτς.
Σε συνδυασμό με εικόνα και αντιδράσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ακόμη και πριν το αποτέλεσμα πάει στο 1-2, τον έκαναν πριν καν έρθει η ήττα σε κατάσταση προβληματισμού και εκνευρισμού του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της Ένωσης.
Ο Ίβιτς μίλησε στους "κιτρινόμαυρους" και μέσα σε όσα ανέφερε εστίασε και στην παρουσία και στην αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ λόγω της ήττας και του τρόπου που ήρθε αυτή από τους "πράσινους".
Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ξεκίνησε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό που έχουμε ζήσει, αλλά πρώτα απ' όλα σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών μας, ότι ζήσατε θέλω να ξέρετε ότι ήταν πολύ light. Καμία σχέση με όσα έχουμε ζήσει εμείς αντίστοιχα φορώντας αυτή τη φανέλα».
Στη συνέχεια κατέστησε σαφές προς όλους πως ο δρόμος είναι ανοιχτός για όποιον δεν του αρέσει να βρίσκεται στην ΑΕΚ. «Ήταν απογοητευτικό αυτό που ζήσαμε και υπάρχουν γενικά στην ομάδα 2, 3 πρόσωπα που με όσα κάνουν προκαλούν αναστάτωση, κάνουν άνω κάτω όλη την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω, όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βρούμε άλλους παίκτες αν κάποιος θέλει να φύγει».
Απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν (και ποτέ θα έρθουν αυτές) εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.
Πηγή: gazzetta.gr
Share this:
Tags:

-

-