Τα χαμόγελα της επιτυχίας

Οι πρώτοι των πρώτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων μιλούν στην «Πρώτη»

Τα χαμόγελα της επιτυχίας

Ιούλιος 11, 2020 08:00 ΠΜ
Τα χαμόγελα της επιτυχίας

 

 

 Επιμέλεια: Άννα Αγγελίδου, Κώστας Αντωνόπουλος

Αναρτήθηκαν χθες το πρωί στα Λύκεια όλης της Ηλείας οι πίνακες με τους κωδικούς των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων και την αναλυτική βαθμολογία. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα είτε μεταβαίνοντας στο λύκειό τους, είτε χρησιμοποιώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Στις καταστάσεις με τα αποτελέσματα που αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια δεν αναγράφονταν τα ονομαστικά στοιχεία κάθε υποψηφίου, αλλά μόνο ο κωδικός και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα. Αρκετά ήταν τα «χαμόγελα της επιτυχίας» και στην Ηλεία, ωστόσο συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια οι αριστούχοι ήταν αρκετά λιγότεροι… αν και οι βαθμολογίες που πέτυχαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι υποψήφιοι θεωρήθηκαν ιδιαίτερα ικανοποιητικές.

 

 

 

ΠΥΡΓΟΣ

 

 

Γεώργιος Καρούμπαλης -1ο ΓΕΛ Πύργου (18.250 μόρια)

Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ότι θα μπορούσα να τα έχω πάει καλύτερα. Θεωρώ βέβαια ότι οι κόποι όλης της χρονιάς ανταμώθηκαν και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς αλλά και τους καθηγητές του σχολείου μου. 

 

 

Βασιλική Τσαμπά- 1ο ΓΕΛ Πύργου, (18.125 μόρια)

Η πιο δύσκολη περίοδος της σχολικής χρονιάς τελείωσε. Συναισθήματα πληρότητας και ικανοποίησης. Σίγουρα ήταν μια απαιτητική χρόνια για όλους μας. Φωνές, γέλια, κλάματα .... Το αποτέλεσμα με δικαίωσε όμως καθώς ο στόχος που είναι η Νομική Θεσσαλονίκης επετεύχθη. Δεν στερήθηκα πολλά πράγματα.  Όλα με μέτρο όμως και η ψυχολογία μείζον παράγοντας. Οι πανελλήνιες δεν είναι θέμα τύχης. Τύχη είναι όταν η καλά προετοιμασμένη προσπάθεια συναντά την ευκαιρία. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν αυτή τη χρονιά, την οικογένεια μου, τους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ, τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Ορόσημο-Θαλής και την καθηγήτρια της έκθεσης μου, κ. Άννα.

 

Γεώργιος Κατσαλάς -2ο ΓΕΛ Πύργου (18.600 μόρια)

Πάντα μου άρεσε η Πανεπιστημιακή καριέρα, ήθελα να ασχοληθώ με το Πανεπιστήμιο. Αυτό μπορεί να μου το προσφέρει και η Ιατρική και το Βιολογικό. Λογικά προς την Ιατρική συγκλίνω. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανταμείβονται οι προσπάθειές μου. Δεν το περίμενα, ήμουν πολύ αγχωμένος και δεν ήξερα οτι θα πάω τόσο καλά. Πραγματικά δεν είχα τόσες υψηλές προσδοκίες. Έκανα θυσίες, έκανα μάθημα με τον πατέρα μου και τη μητέρα μου φυσική και χημεία. Το γεγονός ότι είχα δύο ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίζουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Δεν αποπροσανατολίστηκα, ήμουν σε κανονικό πρόγραμμα σαν να ήμουν στο σχολείο. Θυσίες πάντα γίνονται. Δεν μπορείς να προοδεύσεις και να πετύχεις κάτι  δίχως θυσίες.

Είμαι στεναχωρημένος για κάποιους συμμαθητές μου οι οποίοι ενώ θυσιάστηκαν και αυτοί δεν είχαν το ανάλογο αποτέλεσμα. Κακά τα ψέματα αυτές οι εξετάσεις δεν αξιολογούν τους μαθητές με τον καλύτερο τρόπο. Και ειδικά φέτος.

 

Χρήστος Τσαγγαρούλιας -2ο  ΓΕΛ Πύργου (18.500 μόρια)

Θεωρώ ότι ειδικά φέτος ήταν δύσκολα ωστόσο εκ του αποτελέσματος νοιώθω δικαιωμένος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου στο σχολείο αλλά και στα φροντιστήρια Ορόσημο- Θαλής και Άνοδος, αλλά και εμένα.

 

Ελένη Τόγια  -2ο ΓΕΛ Πύργου (18.475 μόρια)

Τα θέματα φέτος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά. Η έκθεση ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές και κάτι το οποίο δεν περιμέναμε όσο αφορά το στιλ του κειμένου, αλλά θεωρώ ότι όλοι το παλέψαμε. Στην χημεία πάλι, ήταν αρκετά δύσκολα τα θέματα όπως έτυχαν και πέρσι. Άγχος είχαμε όλα τα παιδιά και εγώ το τελευταίο μήνα. Όλη τη χρονιά το διάβασμα ήταν συστηματικό και θεωρώ ότι πετύχαμε τους στόχους μας. Δεν έχω καταλήξει ακόμα στην σχολή πρώτης επιλογής αλλά θέλω ή φυσική ή μαθηματικά για να κάνω αυτό που αγαπώ.

 

 

Αθανάσιος- Μάριος Μπαρτζιώτης 2ο ΓΕΛ Πύργου (18.450 μόρια)

Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές τους σχολείου μου αλλά αξίζουν και πολλές ευχαριστίες και στους γονείς μου. Η αλήθεια είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα είχε ατελείωτο χρόνο διαβάσματος και αρκετές θυσίες για να μπορέσω να πετύχω τον στόχο μου. Πρώτη μου επιλογή θα είναι η Νομική Αθηνών και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω

 

Ελένη Ζαπάντη -2ο ΓΕΛ Πύργου (18.125 μόρια)

Θεωρώ ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά και λόγω Covid και κυρίως λόγω της καραντίνας. Παρ όλα αυτά νοιώθω ότι το αποτέλεσμα με δικαιώνει και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές στο σχολείο μου αλλά και του φροντιστηρίου μου. Στόχος μου είναι η Νομική Θεσσαλονίκης.

 

Διονύσης Αδαμοπουλος – 3ο ΓΕΛ Πύργου (18.575 μόρια)

Για την καλή μου επίδοση στις Πανελλήνιες θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια Ορόσημο-Θαλής, τον μαθηματικό Σωκράτη Μοσχονά, τον χημικό Γιάννη Κουτρουμάνο από το φροντιστήριο Άνοδος και τη φιλόλογο Δήμητρα Πλαφουτζή. Φυσικά και τους καθηγητές μου στο 3ο Λύκειο Πύργου αλλά και τους γονείς μου, για την επιπλέον στήριξη και βοήθεια. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, καθώς δοκιμαζόμασταν με ένα νέο σύστημα, χωρίς συντελεστές στα μαθήματα και με την ένταξη της λογοτεχνίας. Νομίζω ακόμη πως η κατάσταση με τον κορωνοϊό γενικά δεν ωφέλησε τους μαθητές, παρά την μείωση της ύλης και τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο για διάβασμα. Σίγουρα σε κάποιο βαθμό μας αποπροσανατόλισε, ενώ κάποια θέματα, όπως τελικά αποδείχθηκε, ήταν απρόβλεπτα και κακοδιατυπωμένα, λόγω της μεγάλης αφαίρεσης σημαντικών κομματιών της εξεταστέας ύλης.

Είναι γεγονός ότι στην καθημερινότητα ενός μαθητή της Γ’ Λυκείου κεντρικό ρόλο έχει η προετοιμασία για τις πανελλήνιες. Εγώ προσωπικά είχα φέτος να αντιμετωπίσω μια επιπλέον πρόκληση, λόγω της ενασχόλησής μου με τα διαγωνιστικά μαθηματικά στα οποία αφιέρωνα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου σε καθημερινή βάση τα τελευταία 5-6 χρόνια. Βέβαια είναι κάτι που το έκανα με ευχαρίστηση. Όμως επειδή η προσέγγισή τους απαιτεί τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης από τα αντίστοιχα σχολικά μαθηματικά, αφιέρωνα στα διαγωνιστικά μαθηματικά όσο χρόνο αφιέρωνα στα τέσσερα μαθήματα των πανελληνίων, κλέβοντας χρόνο με την κάθε ευκαιρία. Η πίεση ήταν μεγάλη και για να ξεφύγω άκουγα μουσική και πού και πού έβγαινα με φίλους. Ήταν μια ισορροπία που πολλές φορές δυσκολευόμουν να διατηρήσω και αναγκάστηκα να βάλω σε δεύτερη θέση πολλά άλλα πράγματα, όμως τελικά τα κατάφερα. Η πρώτη σχολή προτίμησής μου είναι των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου της Αθήνας, καθώς πάντα ήθελα να συνδυάσω την πληροφορική με τα μαθηματικά και νομίζω ότι αυτή σχολή μου ταιριάζει. 

 

Μαρία Ασμή -3ο ΓΕΛ Πύργου (18.240 μόρια)

Εγώ που έδωσα με το παλιό σύστημα νοιώθω ότι ήμουν περισσότερο ευνοημένη καθώς δεν υπήρχαν σημαντικές αλλαγές στην ύλη την οποία εμείς είχαμε διδαχτεί όλη. Στόχος μου είναι η Ιατρική και πιστεύω ότι έχω ελπίδες να πετύχω ενώ η δεύτερη σχολή που θα επιλέξω είναι Μοριακής Βιολογίας.

 

 

Μαρία Τζίβα -4ο ΓΕΛ Πύργου (18.175 μόρια)

Τα θέματα ήταν απαιτητικά, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλές βαθμολογίες. Πιστεύω ότι τα παιδιά που προσπάθησαν θα ανταμειφτούν οι κόποι τους. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένεια μου για τη στήριξη της και τους καθηγητές μου στο 4ο ΓΕΛ Πύργου και του φροντιστηρίου Ορόσημο- Θαλής για την στήριξη τους σε όλη αυτή τη προσπάθεια. Απώτερος στόχος μου είναι η Ιατρική την οποία δεν ξέρω εάν θα την πιάσω. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να εκπληρωθούν οι στόχοι τους και να έχουν μία καλή φοιτητική ζωή

 

 

Βενετία Κώστογλου -4ο ΓΕΛ Πύργου  (18.375 μόρια)

Για εμένα το αποτέλεσμα αποτελεί μία δικαίωση. Τώρα έρχεται η ξεκούραση καθώς ήταν μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Πιστεύω ότι η έκθεση είχε ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Στόχος μου είναι η Νομική Αθηνών .

 

 

 

ΑΜΑΛΙΑΔΑ

 

Μαρία Παπαγεωργίου 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας (19.250 μόρια)

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είναι μία προσπάθεια πολλών χρόνων δεν είναι μόνο της τελευταίας χρονιάς, χρειάζονται γνώσεις από όλες τις τάξεις. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες εκείνης της στιγμής με το άγχος, πρέπει να είσαι ψύχραιμος. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά φέτος, έτσι όπως εξελίχθηκε με την πανδημία αλλά οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό σύμφωνα με τις επιλογές μου. Σκέφτομαι να ακολουθήσω την ιατρική δεν είμαι όμως ακόμα σίγουρη, τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω. Η βαθμολογία μου, μου δίνει την δυνατότητα να αποφασίσω ελεύθερα τι θέλω να κάνω. Τα θέματα φέτος παρουσίασαν μία ιδιαίτερη δυσκολία, ήτανε περισσότερο θέματα κρίσεως, ειδικά στον δικό μου τον τομέα στο μάθημα της υγιεινής, έπεσε ένα ερώτημα για τον κορονοϊό που ήθελε πάρα πολλή σκέψη. Η μόνη δυσκολία μου φάνηκε στο τελευταίο θέμα των μαθηματικών, που ήταν για πολύ καλά διαβασμένους μαθητές, κατάφερα όμως να ανταπεξέλθω. Όποιος είχε διαβάσει καλά έγραφε...

 

Νάσια Σουβαλιώτη 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας (19.170 μόρια)

Όλο το προηγούμενο διάστημα είχα ρίξει πάρα πολύ διάβασμα, δεν περίμενα όμως ότι το αποτέλεσμα θα είναι τόσο καλό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, και  μακάρι όλοι οι συμμαθητές μου να έχουν περάσει και να πετύχουν τον στόχο τους. Η αλήθεια είναι ότι το διάστημα αυτό της καραντίνας, εμένα με ευνόησε, λειτούργησε θετικά καθώς υπήρχε πολύς χρόνος για διάβασμα αφού δεν είχα κάτι άλλο να με απασχολεί, ούτε το σχολείο ούτε κάποια άλλη εξωτερική δραστηριότητα, όποτε ήμουν προσηλωμένη στο στόχο μου και με σταθερό διάβασμα τα κατάφερα. Η πρώτη σχολή που θα ήθελα να ακολουθήσω είναι η Ιατρική.

 

 

 

Νικηφόρος Ροδόπουλος 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας (18.540 μόρια)

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, έχω χαρεί αρκετά αλλά πρέπει να περιμένω τον Αύγουστο να βγουν πρώτα οι βάσεις. Από μικρός είμαι σταθερός στο τι θέλω να κάνω, ήθελα πάντα να περάσω στο στρατό, και πιο συγκεκριμένα πεζικό, στη σχολή Μονίμων Αξιωματικών στα Τρίκαλα. Είχα ξεκινήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι συστηματικό διάβασμα αλλά χάλασε λίγο το πρόγραμμα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού. Το ότι δεν πηγαίναμε σχολείο και φροντιστήρια με δυσκόλεψε αρκετά. Βέβαια κάποιους από τους συμμαθητές μου αυτή η κατάσταση τους βοήθησε απ’ ό,τι έχουμε συζητήσει, γιατί ήταν περισσότερη ώρα μέσα, που σημαίνει ότι διάβαζαν και πιο πολύ, εμένα όμως με έβγαλε εκτός προγράμματος.

 

 

 

 

Γιώργος Λουκοπουλος -1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας (18.270 μόρια)

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τους καθηγητές μου που όλο το προηγούμενο διάστημα με στήριξαν. Θεωρώ ότι η καραντίνα βοήθησε καθώς είχα όλο το χρόνο να ασχοληθώ με τα μαθήματα μου. Πρώτη μου επιλογή είναι η Πολεμική Αεροπορία- τεχνική υποστήριξη και ως δεύτερη επιλογή έχω την Πληροφορική Πάτρας.

 

 

Αλέξανδρος- Αστέριος Καστανάς -1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας (18.305 μόρια)

Δεν ήταν μία εύκολη χρονιά. Στην έκθεση πήγα λίγο άσχημα αλλά δικαιώθηκα με το 20 στα δίκτυα υπολογιστών. Προσανατολίζομαι στη σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στη Θεσσαλονίκης. Θέλω βέβαια να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου.

 

 

 

ΓΕΛ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

 

Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου (17.225 μόρια)

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και ελπίζω να περάσω στην σχολή που θέλω. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξη τους όλο το προηγούμενο διάστημα.

 

 

Κατερίνα Αγγελοπούλου (17.575 μόρια)

Αυτή τη στιγμή κρατάω μόνο την ηθική ικανοποίηση την οποία νοιώθω καθώς ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά εμάς. Στόχος μου είναι η Νομική και κατά προτίμηση στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα δούμε πως θα κυμανθούν και οι βάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς μου και τις αδελφές μου αλλά και τους καθηγητές και το σχολείο μου αλλά και τους δύο μου φίλους.

 

Αρίστεια Μαρινοπούλου (17.225 μόρια)

Αισθάνομαι αρκετά ικανοποιημένη βλέποντας ότι οι κόποι όχι μόνο μίας χρονιάς ,αλλά μίας ολόκληρης σχολικής πορείας ανταμείβονται. Το σημαντικό ωστόσο είναι ,να γίνει αντιληπτό πως επιτυχία στις πανελλαδικές δε σημαίνει απαραίτητα επιτυχία στη ζωή. Ο καθένας μας πρέπει να επιμείνει στα όνειρά του και να μην επαναπαύεται μέχρι να τα πετύχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου αυτή τη χρονιά ,τους καθηγητές ,την οικογένεια και τους φίλους. Τα καλύτερα έρχονται...

 

Βασίλης Αντωνιάδης (17.450 μόρια)

Στόχος μου είναι το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών- Αεροναυπηγών στην Πάτρα το οποίο θεωρώ ότι πιάνω. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους γονείς μου και τους καθηγητές μου αλλά κυρίως  τον Δημήτρη Βασιλακόπουλο και τον Νίκο Ρόδη που χάθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

 

 

ΓΕΛ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Μαρία Βούρτση (17.100 μόρια)

Αυτός ο δύσκολος αγώνας έφτασε στο τέλος του λοιπόν και μαζί έφερε ευχάριστα συναισθήματα. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες, τους γονείς και τους φίλους μου που πίστεψαν σε εμένα και ήταν δίπλα μου, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, καθόλη την διάρκεια αυτής της σχετικά απαιτητικής και παράλληλα σημαντικής διαδικασίας . Η συμβουλή που θα έδινα στους επόμενους υποψηφίους είναι : Πρόγραμμα πάνω από όλα παιδιά! Όσο τετριμμένο και αν ακούγεται είναι η αλήθεια, πρόγραμμα και συστηματικό διάβασμα χωρίς υπερβολές και “πιέσεις”.

 

Αγγελική Παυλίδη (16.700 μόρια)

Οι κόποι μου και ο δύσκολος αγώνας μου δικαιώθηκαν και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Νιώθω ότι ξεκινάει κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου και ανυπομονώ να το αντιμετωπίσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου για τη βοήθεια που μου προσέφεραν, καθώς και στους γονείς μου και την οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου.

 

 

ΒΑΡΔΑ

Γεωργία Κυριακοπούλου- ΓΕΛ Βάρδας (17.750 μόρια)

Πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό θα είναι η Νομική Αθηνών. Ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό το προηγούμενο διάστημα και η αλήθεια είναι ότι έπεσα «έξω» στην εκτίμηση μου όσο αφορά την έκθεση στην οποία θεωρούσα ότι είχα πάει λίγο καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, αλλά και την καθηγήτρια μου Διονυσία Γκρίκου.

 

ΓΕΛ  Κρεστένων

Διονύσιος Γρηγορόπουλος, (16.450 μόρια)

«Τα πράγματα ήταν πολύ απαιτητικά φέτος και κυρίως στην έκθεση, ενώ στην πληροφορική ήταν πιο κατανοητά και λίγο τα μαθηματικά με δυσκόλεψαν. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και λόγω του κορωνοϊού, γιατί στο σχολείο δεν έγιναν πολλά πράγματα. Με αυτές τις συνθήκες καλά τα πήγα. Πληροφορική θέλω αν πετύχω στο Καποδιστριακό, αλλιώς στο Χαροκόπειο».

 

Σταυρούλα Δάγλαρη,  (15925 μόρια)

«Αισθάνομαι δικαιωμένη και υπερήφανη, καλά τα πήγα. Στόχος από την αρχή που ξεκίνησα ήταν η ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο. Τώρα αναμένουμε τις βάσεις για να δούμε τι θα γίνει. Φέτος έπεσε αρκετά η ψυχολογία των υποψηφίων λόγω της πανδημίας. Τα θέματα της θεωρητικής ήταν εύκολα, απλώς ήταν λίγο τσιμπημένα. Είμαι καλά με τον εαυτό μου».

 

Γεώργιος Καραθανάσης, (15.806 μόρια)

«Φέτος τα πράγμα ήταν πιο δύσκολα και προσωπικά  νιώθω αρκετά ικανοποιημένος. Η  ψυχολογία των υποψηφίων ήταν πιο δύσκολη λόγω του κορωνοϊού. Έδωσα για δεύτερη χρονιά και είναι η εμπειρία που παίζει μεγάλο ρόλο. Θα προτιμήσω ιατρικές επιστήμες, τις οποία πιάνω ήδη με τις περυσινές βάσεις και είμαι 1000 μόρια παραπάνω».

 

Εμμανουέλλα Σαβουϊδάκη, (15.625 μόρια)

«Δεν είμαι σίγουρη ακόμα τι θα ακολουθήσω γιατί με έχει ρίξει λίγο το μάθημα της  έκθεσης. Είμαι ευχαριστημένη, ενώ   λόγω κορωνοϊού είχαμε περισσότερο χρόνο να διαβάσουμε και δεν ήταν τόσο μεγάλο το άγχος με τη μετακίνηση από το σπίτι στο φροντιστήριο, επειδή κάναμε τα μαθήματα διαδικτυακά. Όλα τα παιδιά ήταν αγχωμένα γιατί δεν ήξεραν τι θα γίνει. Θέλω να ακολουθήσω βιολογία ή φαρμακευτική».

 

Βασιλική Κουφωλιά, (15375 μόρια)

«Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί για αρκετούς μήνες δεν πηγαίναμε σχολείο, ήταν δύσκολο και το μάθημα μέσω διαδικτύου γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε φροντιστήριο μέσω υπολογιστή και υπήρχαν πολλά προβλήματα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη και νομίζω ότι η προσπάθειά μου ανταμείφθηκε με όλες αυτές τις δυσκολίες που υπήρξαν και εκεί που θέλω να περάσω  είναι  στο μαθηματικό,  ή Αθήνα ή Πάτρα».

 

Βασιλική Καλκανά, (15.050 μόρια)

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά φέτος, ιδιαίτερα με τον κορωνοϊό όπου ήταν πρωτόγνωρη η όλη κατάσταση και  δεν είχαμε και τόσο βοήθεια από το σχολείο, γεγονός που  μας περιόρισε.  Είμαι ικανοποιημένη γιατί πιστεύω ότι θα πέρασα στη σχολή που θέλω, κοινωνική λειτουργός στην Πάτρα.  Είχα σημαντική  στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον και είμαι πολύ χαρούμενη τώρα, μετά από το αποτέλεσμα».

 

ΓΕΛ  Ζαχάρως

Δήμητρα Μπάκα(18.275 μόρια)

«Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, ωστόσο θεωρώ ότι οι κόποι μου ανταμείφτηκαν. Στόχος μου είναι η Ιατρική και ως δεύτερη προτίμηση η Φαρμακευτική.. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια, μου, τους καθηγητές μου και το σχολείο μου για την στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα».

 

Ιωάννα Μεντή, (18.125 μόρια)

«Ήταν δεδομένες οι δυσκολίες των θεμάτων, λόγω και της γενικότερης κατάστασης  που ζήσαμε όλη τη χρονιά. Με ικανοποίησε το αποτέλεσμα και θέλω να ακολουθήσω την ιατρική  ή τη  φαρμακευτική, εξαρτάται που θα κυμανθούν οι βάσεις. Θεωρώ ότι φέτος τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα λόγω ψυχολογίας,  επειδή υπήρχε αβεβαιότητα για το πότε θα γίνουν οι πανελλήνιες και με την ύλη που μας αφαίρεσαν κομμάτια που τα είχαμε διδαχτεί ήδη οι περισσότεροι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την ψυχολογική τους στήριξη, τους καθηγητές του σχολείου μου σε όλες τις βαθμίδες της εκπ/σης, γιατί σίγουρα πρόκειται για μια πολύχρονη προσπάθεια, καθώς επίσης και τους καθηγητές των φροντιστηρίων μου για την βοήθεια τους».

 

Χριστίνα Αντωνοπούλου, (18.000 μόρια)

«Ήταν μια δύσκολη  χρονιά, παρόλα αυτά τα καταφέραμε να περάσουμε όλο αυτό ομαλά, ήταν δύσκολες και οι συνθήκες που έκλεισε το σχολείο και με τα φροντιστήρια, αλλά εντάξει πέρασε. Το σκέφτομαι ακόμα, μου αρέσει η ψυχολογία αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Είμαι ικανοποιημένη και πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά και ξεπέρασα τους στόχους μου»

 

Έλλη Καράπαπα, (17.800 μόρια)

«Είμαι ευχαριστημένη και ικανοποιημένη και το στόχο μου θα καταφέρω να τον πιάσω, που είναι φαρμακευτική Αθηνών. Ήταν αρκετά απαιτητικά τα πράγματα φέτος, ειδικά στη Χημεία και στην έκθεση, όπου  ήταν πολύ ελεύθερο το θέμα».

 

Δημήτριος Πιτσινής (17.075 μόρια)

«Ήταν λίγο δύσκολα τα πράγμα με τον κορωνοϊό, μας αποπροσανατόλισε το γεγονός ότι είμαστε τρεις μήνες στο σπίτι. Κατά άλλα βγήκαμε από το πρόγραμμά μας αλλά βρήκαμε χρόνο να διαβάσουμε και με την κατάλληλη προετοιμασία τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να πάω και πολύ καλύτερα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το βαθμό. Προσανατολίζομαι για αστυνομικές σχολές και πυροσβεστική. Να πω ένα ευχαριστώ στο φροντιστήριο Ξένος για τη βοήθειά του τα τελευταία τρία χρόνια, την οικογένεια και τους εκπαιδευτικούς μου».

 

 

 

 

Share this:
Tags:

-

-