Τα πρωτεία σε Πύργο και Ήλιδα

Α2 SINNER

Τα πρωτεία σε Πύργο και Ήλιδα

Ιούνιος 14, 2018 09:00 ΠΜ
Σύνταξη - Επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος
Τα πρωτεία σε Πύργο και Ήλιδα

Μετά την ολοκλήρωση των πλέι – οφ  έχουμε πλέον μια οριστική εικόνα για τον ποδοσφαιρικό χάρτη και ειδικότερα για τις ομάδες που εκπροσωπούν τους Δήμους της Ηλείας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 SINNER,  μαραθώνιος με τις δικές του ιδιαιτερότητες που θ’ απαρτίζεται από  δέκα – τέσσερις ομάδες. Όσον αφορά τους Δήμους και οι εφτά Δήμοι της Ηλείας τη νέα χρονιά θα έχουν συλλόγους που θα συμμετέχουν στο δεύτερο  τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα. Τα πρωτεία έχουν οι Δήμοι Πύργου και Ήλιδας που έχουν από τρεις.

 

 

Δήμος Πύργου

Τρεις ομάδες έχει  να επιδείξει ο  Δήμος Πύργου οι οποίες τη νέα περίοδο θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της  Α2 SINNER. Ο λόγος για τον Κένταυρο Μαγούλας ομάδα που έχασε στις λεπτομέρειες την  άνοδο στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ενώ το παζλ συμπληρώνεται από τον Πέλοπα Πύργου και τον Ν. Κόροιβο Κατσαρού.

 

 

 

 

Δήμος Ήλιδας

Άλλος ένας Δήμος του Νομού Ηλείας που στο δεύτερο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα θα έχει τρεις ομάδες είναι αυτός της Ήλιδας. Έχουμε και λέμε για τον Εθνικό Αμπελοκάμπου, τους Λέοντες Αμαλιάδας, ενώ υπάρχει και ο Εθνικός Γερακίου που πέρσι πανηγύρισε άνοδο από τη Β’ κατηγορία.

 

 

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Δυο ομάδες έχει να επιδείξει ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης στο νέο μαραθώνιο της Α2 SINNER. Πιο τρανταχτό όνομα αυτό της Δάφνης ομάδα με παρουσίες στη Δ’ Εθνική παλαιότερα, ενώ υπάρχει και ο Αχιλλέας Νεοχωρίου σύλλογος που τελευταία συμμετέχει ανελλιπώς στην εν  λόγω κατηγορία.

 

Δήμος Πηνειού

Δυο ομάδες στην Α2 θα έχει τη νέα περίοδο και ο άλλος Δήμος του κάμπου, αυτός του Δήμου Πηνειού. Ο λόγος για τον Ατρόμητο Καβασίλων που πέρσι δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε και τον Ηλειακό Βαρθολομιού ομάδα που έχει δηλώσει πως οι στόχοι είναι ξεκάθαρα πρωταγωνιστικοί.

 

 

Δήμος Ζαχάρως

Ο νοτιότερος Δήμος της Ηλείας αυτός της Ζαχάρως τη νέα σεζόν θα εκπροσωπείται στην Α2 από δυο ομάδες. Ο λόγος για τον Απόλλων Ν. Φιγαλείας με τους ορεινούς να προέρχονται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα πέρσι και τον ΠΑΟ Κακοβάτου που ανέβηκε από τη Β’ κατηγορία.

 

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Η πρωταθλήτρια ομάδας της Β’ κατηγορίας Κεραυνός Βρίνας θα εκπροσωπεί το Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στο δεύτερο τη τάξει  τοπικό πρωτάθλημα.

 

Δήμος  Αρχαίας Ολυμπίας

Εκπρόσωπο στην Α2 SINNER θα έχει και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και ακούει στο όνομα Πέλοπας Πελοπίου, ομάδα με καλή παρουσία και πέρσι στην Α2

 

Share this:
Tags:

Μαγειρεύοντας με τη δύναμη του ανέμου