Τάσος Μπουντούρης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ολυμπιονίκης έπειτα από τροχαίο

Τάσος Μπουντούρης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ολυμπιονίκης έπειτα από τροχαίο

Ιανουάριος 22, 2020 02:30 ΜΜ
Τάσος Μπουντούρης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ολυμπιονίκης έπειτα από τροχαίο
Σοκαρισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος από το τροχαίο που είχε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όλα έγιναν όταν το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ο Τάσος Μπουντούρης έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο- το οποίο κατά τραγική σύμπτωση οδηγούσε ένας άλλος άνθρωπος του αθλητισμού, ο προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος- με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα.
Ο Τάσος Μπουντούρης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Metropolitan" και η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Γέμελος, η σύζυγός του και το παιδί τους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκαν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Γέμελος ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση της υγείας του Τάσου Μπουντούρη.
To βιογραφικό του Μπουντούρη
Ο Τάσος Μπουντούρης είναι τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες -1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004.
Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη.
Πηγή: gazzetta.gr, enikos.gr
Share this:
Tags:

-

-